Nazaj na seznam zadetkov

Optika Jureš v Ljutomeru in Murski Soboti že vrsto let zagotavlja strokovne in kakovostne storitve po ugodnih cenah

OPTIKA JUREŠ imamo dolgoletno tradicijo pomagati ljudem, da izboljšajo in ohranjajo zdravje očes.

Sonja Jureš se je izšolala za optika v Celju in že od leta  1989 skrbi za dober vid svojih strank v Ljutomeru. Zaradi velikega povpraševanja smo kasneje odprli še dodatno očesno ordinacijo v Murski Soboti.

V poslovni enoti Optike Jureš v Ljutomeru opravlja kontrolo vida oftalmolog dr. Ludvik Kiraly s koncesijo, v poslovni enoti v Murski Soboti pa opravljamo očesne preglede brez koncesije.

V obeh očesnih ordinacijah nudimo pestro ponudbo kakovostnih in svetovno znanih blagovnih znamk:

  • Korekcijskih očal

  • Korekcijskih stekel

  • Sončnih očal

  • Kontaktnih leč

Naše storitve, kot so očesni pregledi, izdelava očal, kontrola vida, servis očal in svetovanje, slovijo po visokokvalitetni strokovnosti in ugodnih cenah, kar potrjujejo številna pričevanja naših zvestih strank.

Optika s svojo radijsko oddajo “Dobro vidim – Optika Jureš svetuje”

V Optiki Jureš se zavedamo pomembnosti pravilne in kvalitetne oskrbe vida, zato nudimo tudi osebno in predvsem strokovno svetovanje. Na naši spletni strani že vrsto let redno objavljamo novice oziroma nasvete za korekcijo vida, očal, stekel, kontaktnih leč, itd.

Ker želimo pomagati čim večjemu številu ljudi, pripravljamo tudi radijske vsebine, kjer odgovarjamo na vsa vprašanja, povezana z zdravjem in ohranjanjem dobrega vida. Poslušajte jih na našem blogu.

Poglejte si našo ponudbo na naši spletni strani, radijske oddaje poiščite tukaj ali nas kontaktirajte preko Facebooka oziroma obiščite v poslovalnici v poslovalnicah:

Optika Ljutomer

Ormoška cesta 3a, 9240 Ljutomer
T: 02 582 14 45, 070 772 420
E: [email protected]

PON-PET: 8:00 - 17:30
SOB: 8:00 - 12:00

Optika Murska Sobota

Ul. Staneta Rozmana 13, 9000 Murska Sobota
T: 02 538 10 44, 070 772 422
E: [email protected]

PON-PET: 8:00 - 18:00
SOB: 8:00 - 13:00