Nazaj na seznam zadetkov

"PIZZERIA COCCOLO", Podgrad

Če iščete dobro pizzerijo z okusnimi jedmi, vam na Primorskem priporočamo "PIZZERIO COCCOLO" VIČIČ-RENKO SILVA S.P., ki jo boste našli na naslovu Podgrad 12 v Podgradu.

Nudimo vam odlične jedi, ki bodo potešile vašo lakoto in razvajale vaše brbončice:

  • okusne pizze

  • zelenjava

  • čevapčiči

  • meso na žaru

  • ostale jedi na žaru

"PIZZERIA COCCOLO" VIČIČ-RENKO SILVA S.P. vam nudi storitve dostave pic v okolici. Smo hitri, odzivni, jedi pa vam dostavimo tople, pravočasno in varno.

Dobra picerija na Primorskem je PICCERIA COCCOLO

Vabimo vas, da nas obiščete v našem lokalu, saj je "PIZZERIA COCCOLO" VIČIČ-RENKO SILVA S.P. zelo čista in urejena gostilna, ki dosega vse higienske standarde.

Prav tako pa sestavine, ki jih uporabljamo pri izdelavi jedi vedno skrbno operemo in očistimo. Poleg tega pa so vedno sveže, so znanega porekla in so zdrave.

Prav tako pa vam "PIZZERIA COCCOLO" VIČIČ-RENKO SILVA S.P. nudi prostor za zaključene družbe. Vabimo vas, da pri nas proslavite vaše dogodke kot so obletnice, rojstni dnevni, krsti, birme, poroke... Naše osebje vas bo postreglo in vam prijazno svetovalo.

Veselimo se vašega obiska, da vam lahko postrežemo v udobnem lokalu, da vam dostavimo pizzo ali vas pogostimo na vašem dogodku. Vljudno vabljeni!