Nazaj na seznam zadetkov

Planinski dom na Joštu

Imate radi naravo, pohodništvo? V prostem času radi osvojite kakšen vrh in nato kaj dobrega pojeste? Mi vas razumemo. Pri podjetju DAJ-GT d.o.o., vas prijazno pozdravimo in postrežemo v Planinskem domu na Joštu.

Ko se ravno prav sprehodite, vas pričakuje dober topel čaj, šilce kaj močnejšega in odlična enolončnica. Vam je to všeč, morda zaradi tega stopite hitreje? Pridite, naj vas pozdravi neokrnjena narava in krošnje dreves. Občudujte krasen razgled na sosednje hribe in pogled v dolino. Naredite nekaj dobrega za svoje telo in si vzemite čas zase.

Pri nas v Planinskem domu na Joštu vas razvajamo z:

  • brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami,

  • toplimi in hladnimi napitki,

  • enolončnicami,

  • sladicami

  • in drugimi jedmi, ki so na meniju po izboru šefa kuhinje.

Skrbimo za sveže sestavine in higiensko neoporečnost. Prijazno osebje vas z nasmehom pozdravi in vam postreže z našimi dobrotami. Prijeten ambient Planinskega doma na Joštu pa obisk pri nas naredi nepozaben. Radi opravljamo svoje delo in svoje goste razveseljujemo s kulinaričnimi specialitetami.

Pustite se razvajati z dobro, pristno domačo hrano, ki jo skrbno pripravljajo naši kuharji. Izkoristite lepo suho vreme, letni čas, odpravite se na izlet, povabite prijatelje in se poveselite.

Veseli bomo vašega obiska. Vaš planinski dom na Joštu!