Nazaj na seznam zadetkov

Pohištvo za vrtce in šole

Podjetje TOMI-ING, Dušan Tominšek s.p. se ukvarja z izdelavo pohištva za vrtce in šole. Delamo natančno in kvalitetno. Smo izredno fleksibilni, vedno pa na prvo mesto postavljamo varnost in udobje bodočih uporabnikov naših izdelkov. Nenehno vlagamo v nove tehnologije in znanja, da vam zagotavljamo varčne rešitve.

Svoje znanje sproti nadgrajujemo in sledimo trendom, pohištvo za vrtce in šole pa izdelujemo iz le najbolj kvalitetnih materialov. Izdelujemo igralne kotičke, mize, stole, omare, police, garderobe... za opremljanje vrtcev in šol.

Zakaj smo mi prava izbira, ko iščete zaupanja vrednega ponudnika pohištva za vrtce in šole?

Ker je naše vodilo zadovoljstvo naročnikov. Posvetimo se vašim idejam in preferencam in vam svetujemo. Zagotavljamo vam funkcionalno in praktično pohištvo, ki je enostavno za vzdrževanj in čiščenje in ima dolgo življenjsko dobo. Je sodobno oblikovano in vzdržljivo.

Nudimo vam raznoliko pohištvo za vrtce in šole

Pohištvo za vrtce in šole izdelujemo skladno z vsemi predpisi in standardi. Elementi so na voljo v različnih barvah. So kompaktni in ustrezajo potrebam otrok.

Pri izdelavi pohištva uporabljamo lak, ki je odporen na slino, a ne vsebuje težkih kovin, ki so strupene. Prav tako pohištvo ne vsebuje zaščitnih sredstev za les. Velikosti pohištva so prilagojene, da tako zagotavljajo varnost tudi najmlajšim.

Poleg pohištva za vrtce in šole pa vam nudimo tudi ostalo opremo, kot so učni pripomočki, igrače, jedilni pribor, blazine...

Ne odlašajte. Kontaktirajte podjetje TOMI-ING, Dušan Tominšek s.p. za top ponudbo pohištva za vrtce in šole. Zagotovo boste našli prave izdelke, zato nam lahko brez skrbi zaupate. Veselimo se skupnega sodelovanja.