Nazaj na seznam zadetkov

Prevoz najetih avtomobilov Evropa, HORT storitve d.o.o.

Potovanja po Evropi se najlažje opravi z avtomobilom. Popotniki se z avtomobilom ustavijo, kjer želijo in si vzamejo, kolikor časa želijo, da siogledajo določeno mesto ali evropsko znamenitost.

Po celi Evropi so se pojavili številni ponudniki rent a car, s katerimi sodelujemo in jim pomagamo s prevozom najetih vozil.

Podjetjem nudimo prevoz najetih avtomobilov po celotni Evropi

Ko si avtomobil sposodite, ga morate vrniti na enako lokacijo oziroma ga peljati v poslovalnico istega podjetja. Da bi se stranke temu izognile, smo v podjetju HORT storitve d.o.o., začeli organizirati prevoz najetih avtomobilov po celotni Evropi.

Evropa ima to veliko prednost, da lahko skozi njo brez težav potujemo iz ene države v drugo. Ponudniki rent a car lahko to izkoristite in mi vam bomo pri tem pomagali.

Vaše stranke lahko pri vas najamejo vozilo in se z njim peljejo po celotni Evropi. V eni izmed držav vozilo pustijo. Tu nastopimo mi! Mi vam bomo organizirali prevoz najetega vozila.

Enako lahko za najeto vozilo organiziramo prevoz do stranke v eno izmed evropskih držav.

Bi radi sodelovali z nami? Kontaktirajte nas in nam pošljite povpraševanje.

V podjetju HORT storitve d.o.o. večinoma poslujemo in sodelujemo z različnimi podjetji. Sodelujte tudi z nami!

Bliža se najpomembnejša turistična sezona, ko bodo Evropejci na veliko začeli potovati. Izkoristite to obdobje in omogočite vašim strankam, da si avto izposodijo in ga vračajo po celo Evropi.