Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden furnir na Savinjskem prvovrstne kvalitete dobite v podjetju SLOLESJAK FURNIR d.o.o.

V podjetju se večletno ukvarjamo s prodajo lesa, furnirja. Zagotavljamo kakovost po konkurenčni ceni in zalogo lesa, furnirja oz. kratke dobavne roke. Pri izbiri vam svetujemo na podlagi izkušenj, znanja, dobrega poznavanja lastnosti materialov. 

Vse to so razlogi, da se kupci radi vračajo in nas priporočajo za dober in ugoden furnir na Savinjskem. Med našo akcijsko ponudbo ga tudi vi spoznajte in to po posebni ceni. Do -10% popusta pridobite ob nakupu dogovorjenih izdelkov. 

Ne veste, pri komu bi naročili ugoden furnir? Na Savinjskem ne spreglejte naše ponudbe

Obiščite nas v Šentjurju na naslovu Cesta Leona Dobrotinška 2, kjer smo vam osebno na voljo, da vam predstavimo širok nabor lesa oz. furnirja iz prodajne ponudbe. Prav tako smo vam ob obisku na voljo za posvet in da vam odgovorimo na vsa vprašanja, ki jih uporaba, nakup furnirja odpira. 

Za naročila in dodatne informacije nas lahko tudi pokličete na 031 332 405. 

Prav tako smo z veseljem na voljo preko spletne pošte za vse v povezavi z vašim iskanjem (ugoden furnir Savinjska). Oddajte povpraševanje zgoraj ali nam pišite na [email protected]

Zaupajte nam svoj želje glede lesa oz. furnirja, zahteve glede kakovosti, cene in ostale informacije, da poiščemo najboljši in najbolj ugoden furnir za vas.