Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja masivnega lesa, Savinjska, ENERGOLES BOHOR d.o.o.

Iščete gozdarskega mojstra, ki opravlja svoje storitve učinkovito, kvalitetno in dosledno?

Podjetje ENERGOLES BOHOR, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. je prava izbira! Kot TOP ponudnik vam nudimo prodajo masivnega lesa, ukvarjamo pa se tudi s sončnimi elektrarnami. Dejavni smo po Savinjskem s širšo okolico.

Naš les, ki ga ponujamo v prodaji je iz kakovosten in pridobljen iz okolju prijaznih gozdov. Pri delu upoštevamo okoljske standarde, ki veljajo na našem področju dela.

Zmogljive kapacitete za žaganje, sušenje in prodajo lesa nam omogočajo obvladovanje naročil brez težav. Pri strankah smo priljubljena izbira, saj les ustreza njihovim potrebam in željam.

Veliko pa o nas pove tudi dolgo delovanje in mnoge spremembe, ki jih uspešno premagujemo.

Pokličite za TOP ponudbo prodaje masivnega lesa na Savinjskem.

Dobava masivnega lesa, Savinjska

Našo ponudbo obsegajo:

  • Žagan les - imamo les vseh drevesnih vrst. Les je zračen suh in tehnično posušen (8-10%).

  • Rezan furnir - ki je različnih drevesnih vrst, debelin, in kvalitete.

  • Storitve žaganja lesa - gre za razrez hlodovine na tračni žagi vseh drevesnih vrst. Žagamo na standardne debeline 25, 32, 38 in 50 mm oziroma po potrebi kupca. Možno je žaganje do največ 110 cm debeline in največ 5,5 m dolžine.

  • Parjenje lesa - parimo žagan les, da ga tako barvno izenačimo in zmanjšamo notranje napetosti. V lesu se vzpostavi kemijski proces razgrajevanja lesnih snovi. Parimo ga v dveh računalniško vodenih parilnih komorah.

  • Sušenje lesa - sušimo ga v računalniško vodenih sušilnicah, ki se uporabljajo za vse vrste lesa. Les v komorah miruje, spreminja se tudi klima, ki jo prilagajmo vlažnosti lesa.

Z visoko kvaliteto želimo doprinesti k varovanju narave in zmanjševanju CO2 v ozračju. Nudimo vam tudi bukove pelete in lesne brikete.