Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja pokalov in medalj vam je ugodno na voljo v Ljubljani pri Graverstvo Kosi

Organizirate športno tekmovanje, kulturno prireditev oziroma kak drug dogodek, ki se bo zaključil s podeljevanjem pokalov in medalj? Potem v Ljubljani obiščite Graverstvo Kosi in si zagotovite izdelavo priznanj po vaši meri.

Naš prodajni program ponuja različne pokale in medalje. Izbirate lahko med različnimi materiali in dimenzijami, pa tudi motivi, ki so na njih, saj jih graviramo po naročilu. To so lahko napisi, logotipi ali drugi poljubni motivi.

V naši trgovini so najbolj priljubljeni kovinski, leseni ali stekleni pokali ter medalje. Na zalogi imamo širok izbor, pri izbiri pa seveda pomagamo, če niste prepričani, kaj je najbolj primerno podariti udeležencem, zmagovalcem ob izbrani priložnosti. Če nas nimate časa obiskati, imamo tudi spletno prodajo pokalov, medalj in drugih izdelkov iz ponudbe.

Pobrskajte in povsem varno ter enostavno naročite. Ob naročilu nad 100 € vam nudimo tudi BREZPLAČNO DOSTAVO po vsej Sloveniji.

Zakaj pokale in medalje kupiti v naši trgovini v Ljubljani

V podjetju se lahko pohvalimo z dolgo in uspešno tradicijo. V Ljubljani izdelavo pokalov in medalj nudimo že vse od leta 1975.

Včasih smo izdelke gravirali ročno, danes so, s pomočjo tehnologije, delo prevzeli stroji, kar nam omogoča, da delamo hitro, natančno, kvalitetno in bolj ugodno.

Naša delavnica za izdelavo pokalov, medalj in graviranje ima profesionalno računalniško in mehansko opremo. Seveda pa nam pri delu pomagajo tudi znanja in izkušnje, ki jih zdaj nadgrajuje že druga generacija v podjetju.

Smo zanesljivi in hitri izvajalec. Stranke se k nam rade vračajo, ker vedo, da vedno dobijo kvaliteto in prijazno ceno.

Nahajamo se v Ljubljani, s spletno prodajo pa so naši pokali in medalje dosegljivi po vsej Sloveniji. Želimo si namreč, da kupci, ki iščejo kvaliteto za pravo ceno in pravočasno izdelavo, dobijo to, kar potrebujejo.

Vabljeni, da nam vsa dodatna vprašanja, vezana na našo dejavnost - prodaja pokalov in medalj Ljubljana, zastavite tudi po telefonu ali preko e-pošte.

Vse ostale naše storitve najdete tukaj.