Nazaj na seznam zadetkov

Projektiranje in nadzori s področja elektrotehnike, Pelen d.o.o.

Pri podjetju PELEN projektiranje elektroenergetskih naprav, trgovina in storitve d.o.o. se ukvarjamo z inženirsko dejavnostjo, natančneje smo specialisti za projektiranje in izvajanje nadzorov na področju elektrotehnike.

Od ustanovitve leta 2006 do danes smo se razvili v zaupanja vrednega partnerja, ki ima znanje, izkušnje in posluh za svoje stranke, sodelavce. Nenehno vlagamo v razvoj. Skrbimo, da smo seznanjeni z najnovejšimi rešitvami na trgu in da jih lahko hitro in ugodno zagotovimo tudi svojim strankam.

Zavedamo se edinstvenosti vsakega projekta, večjega ali manjšega, in se mu popolnoma posvetimo, da je izpeljan strokovno in kvalitetno. To so lastnosti, ki jih vsi, ki sodelujejo z nami, izjemno cenijo. Zaupajte nam tudi vi in se prepričajte sami, da smo prava izbira za projektiranje in nadzore s področja elektrotehnike.

Nekaj razlogov, da projektiranje in nadzor prepustite nam

  1. Korektno poslovanje, držanje dogovorov

  2. Redno usposabljanje kadra

  3. Več kot 15 let delovnih izkušenj

  4. Optimalno razmerje kakovost/cena

  5. Kratek odzivni čas

  6. Natančno izdelana projektna dokumentacija, skladna z zakonodajo, predpisi in vašimi zahtevami

  7. Dobro poznavanje komponent in materialov

  8. Projektiranje in nadzori za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte

Če želite, da projekt gladko poteka, je pomembno najprej kvalitetno projektiranje nato pa tudi odgovoren nadzor. Tako bo vaša investicija najbolj uspešna, oziroma bo usklajena z vašimi potrebami, željami kakor tudi s predpisi.