Nazaj na seznam zadetkov

Računovodske storitve prepustite zanesljivemu in izkušenemu servisu. Na Dolenjskem smo to Medha d.o.o.

Vsako podjetnik se je že srečal z računovodskimi storitvami. Vodenje poslovnih knjig je v Sloveniji namreč za vsa podjetja obvezno, in sicer v obliki enostavnega ali dvostavnega knjigovodstva.

Izbira sicer ni popolnoma vaša, podjetje, katerih dohodki presegajo vrednost 50.000 € morajo imeti urejeno dvostavno knjigovodstvo, za prihodke nižje vrednosti pa se podjetnik dejansko lahko odloči za en ali drugi način.

Kakšne so razlike in kakšen način je v vaši dejavnosti, za vaš način in obseg dela, najboljši, vam bomo znali svetovati v računovodskem servisu Medha iz Dolenjskih Toplic.

Pri delu nas vodijo znanja in izkušnje ter individualen pristop do strank. Zavedamo se, da se na nas obračajo tako izkušeni podjetniki kot tudi tisti, ki svojo pot šele začenjajo, na voljo smo prav vsem, da individualno najdemo rešitve, s katerimi bo računovodstvo v podjetju brezhibno vodeno.

Imeti ob strani računovodski servis, ki ne le dobro opravlja računovodske storitve, pač pa tudi svetuje, pomaga, je lahko zlata vredno. Na računovodje iz našega servisa se vsekakor obrnite, ko želite optimizirati davke oziroma kako drugače doseči uspešnejše pa tudi varnejše poslovanje.

Za vse računovodske storitve poskrbimo pri nas na Dolenjskem

Za sodelovanje z nami ni pomembno, kako veliko oziroma majhno podjetje ste. Sodelujemo z različnimi d.o.o.-ji, s.p.-ji pa tudi društvi, zavodi in fizičnimi osebami, ki opravljajo dejavnost, odvetniki, zdravniki ...

Vsaki od naštetih poslovnih oblik opravljanje računovodskih storitev prilagodimo skladno z zakonodajo, opravljamo pa jih tudi v skladu z računovodskimi standardi. Med najpogostejše računovodske storitve, ki jih opravljamo, pa sodijo:

  • Obračun plač

  • Obračun DDV

  • Izdelava bilanc, izkazov in letnih poročil

  • Drugi obračuni (honorarji, avtorske pogodbe, regresi)

  • Vodenje glavne knjige

  • Spremljanje terjatev

  • Davčno svetovanje

Za individualno ponudbo stopite v stik in v najkrajšem možnem času vam bomo na voljo.