Nazaj na seznam zadetkov

Računovodski servis Lendava, Dening d.o.o.

V Računovodskem servisu Dening d.o.o. iz Lendave vam nudimo:

  • kvalitetne računovodske,

  • knjigovodske storitve

  • ter davčno svetovanje.  

Smo specializirani na področju računovodstva in knjigovodstva, zato nam lahko popolnoma zaupate, kot je to storilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Za kvalitetno izvedene storitve ne boste našli boljšega ponudnika kot je računovodski servis Dening d.o.o. iz Lendave.

Poknjižili bomo vso vašo dokumentacijo in izdelali vse potrebne obračune, poročila in vodili registre. Z nami boste tako prihranili veliko časa in denarja, storitve pa bodo opravljene hitro, natančno in učinkovito. Računovodski servis Dening d.o.o. iz Lendave je za vas vedno na voljo.

V računovodskem servisu Dening d.o.o. iz Lendave vas čaka top ponudba, saj vam za računovodske in knjigovodske storitve občasno nudimo do -10 % popusta.

Računovodski servis Dening d.o.o., Lendava, kot top ponudnik

Poleg kvalitetnih knjigovodskih in računovodskih storitev, pa se na Dening d.o.o. obrnite še za:

  • davčno svetovanje,

  • finančno svetovanje ter

  • poslovno svetovanje za podjetja.

Smo zanesljivi, diskretni, odgovorni in strokovno usposobljeni, usluge pa so vam na voljo po zelo dostopnih cenah.

Poleg naštetih odlik, pa smo pozorni tudi na programsko opremo, da je ustrezna, sodobna in nam omogoča natančno delo. Ob tem pa ne gre pozabiti nenehno sledenje zakonodaji in drugim uporabnim informacijam na našem področju.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije, vezane na naš računovodski servis Dening d.o.o iz Lendave, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili.

Ne bo vam žal!