Nazaj na seznam zadetkov

Ali potrebujete računovodstvo in knjigovodstvo na področju Ljubljane in širše?

Našli ste nas! Podjetje Cema d.o.o., Dob vam nudi vse računovodske storitve, za vas pa tudi vodimo poslovne knjige in vam svetujemo na področju razumevanja bilanc in optimizacije davkov.

Računovodstvo in knjigovodstvo v Ljubljani in okolici deluje z namenom razbremenitve računovodskega poslovanja družb in podjetnikov. Vašo dokumentacijo hranimo skrbno in vam zagotavljamo strokovno, diskretno storitev od samega prevzema dokumentacije do izvajanja storitev in svetovanja.

Na tekočem smo s spremembami zakonodaje, ki velja v Republiki Sloveniji, novostmi, standardi in vsem potrebnim za skrbno, dobro delovanje in poslovanje.

Izvajamo računovodstvo, knjigovodstvo in davčno svetovanje

Če ste iz Ljubljane ali širše iz celotne Slovenije, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje. Poleg računovodstva in knjigovodstva smo specializirani za svetovanje na področju davkov.

  • Strokovnjaki na področju računovodstva

  • Delamo vedno v prid strank

  • Sledimo novostim

  • Imamo konkurenčen cenik

Preko davčnega svetovanja vam pomagamo prihraniti tako čas kot denar. Pomagamo vam pri zmanjševanju davčnega tveganja, odpravi sistemskih napak, prevzemanju skrbi za vodenje davčnega postopka in ostalih aktivnostih na področju davkov.

Izberite torej kakovostno računovodstvo in knjigovodstvo Ljubljana.