Nazaj na seznam zadetkov

Avtoelektrika in servis akumulatorjev na območju Ljubljane z dolgoletno tradicijo

Hitro in kakovostno za vas opravimo avtoelektrično storitev. Iz majhne obrtne delavnice smo se skozi desetletja razvili  v moderno podjetje s številnimi zaposlenimi, ki so strokovnjaki na svojem področju.

Podjetje AE Kogovšek že od leta 1961 v Ljubljani in njeni okolici skrbi za vaša vozila. Naše glavno opravilo je servis akumulatorjev in servis avtoelektronike na vseh znamkah vozil. Izvajamo pa še naslednja dela:

  • Testiranja in popravila alternatorjev in zaganjalnikov

  • Menjava drsnih obročev in kolektorjev na rotorjih ter previjanja rotorjev za alternatorje, motorje brisalcev in kabinske ventilatorje

  • Previjanje statorskih navitij za alternatorje

  • Menjava in servisiranje (testiranje, polnjenje) akumulatorjev

  • Računalniška diagnostika

  • Druga el. popravila na osebnih in tovornih vozilih

Smo pooblaščeni prodajalec in serviser za akumulatorje Topla.

Trgovina s kakovostnimi rezervnimi deli in avtoelektričnim materialom, ko je potreben servis akumulatorjev ali druga popravila na vozilu

Poleg avtoelektrike in servisa akumulatorjev imamo na voljo tudi trgovino, v kateri lahko kupite kakovostne rezervne dele in avtoelektrični material.

Strankam zagotavljamo strokovno, odgovorno in hitro delo. Naše podjetje je učinkovito organizirano. Na razpolago imamo vedno kakovostne rezervne dele, kar pomeni, da imamo kose, ki jih potrebujete hitro na voljo.

Naše stranke so z našim delom zadovoljne. Zaupajo nam različni avtoelektričarski servisi, avtomehanične delavnice, tako posamezniki in ostala podjetja.

Zaupajte našim dolgoletnim izkušnjam in nam svoje vozilo pripeljite v Ljubljano, kjer bomo za vas uredili servis akumulatorja, avtoelektrike in še drugih stvari. Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite.