Nazaj na seznam zadetkov

Servis toplotne črpalke Ljubljana okolica v podjetju TERMCLIMA Žan Grčar s.p.

Poleg servisa toplotnih črpalk se na območju Ljubljane z okolico ukvarjamo tudi z montažo in servisom klimatskih naprav. Tako da za prijetno klimo v vašem objektu poskrbimo v mrzlih in vročih dneh. 

Kontaktirajte nas in si zagotovite top ponudbo pri konkurenčnem in zanesljivim partnerju za svetovanje, montažo in servis toplotnih črpalk in klima naprav.

Zakaj se obrnite na nas, če iščete ponudbo za servis toplotne črpalke v okolici Ljubljane?

1) Smo odzivni in fleksibilni 

2) Montažo opravimo v širši okolici Ljubljane

3) Delamo dogovorno in korektno sodelujemo s strankami

4) Temelji našega poslovanja so znanje in izkušnje ter kader z odličnimi referencami 

5) Skladno z željami, potrebami in zahtevami stranke poiščemo optimalno časovno in finančno rešitev, ki je najvišje možne kakovosti 

6) Svetovanje temelji na strokovnem ogledu na vašem objektu.

Za servis toplotne črpalke v Ljubljani ali okolici se obrnite na TERMCLIMA Žan Grčar s.p.

Prihranite čas in denar in dobite vse na enem mestu. Z razlogom ste naleteli na nas, ko ste iskali servis toplotnih črpalk v okolici Ljubljane.

Servis toplotne črpalke je ključna storitev za zagotavljanje učinkovitega delovanja in dolge življenjske dobe vašega ogrevalnega sistema na osnovi toplotne črpalke. Redno vzdrževanje in servisiranje toplotne črpalke lahko:

  • pomagajo preprečiti okvare,

  • povečajo energetsko učinkovitost in

  • zmanjšajo stroške ogrevanja.

Naša ponudba je kompletna in kvalitetna. Na voljo smo vam za servis toplotnih črpalk v okolici Ljubljane in od svetovanja, priprave dokumentacije do montaže, zagona in kasnejše skrbi za brezhibno delovanje. Sodelovanje oz. ponudbo si zagotovite na naših kontaktih. Postanite del širokega kroga zadovoljnih strank, ki svoje objekte ekonomično ter učinkovito ogreva in hladi.