Nazaj na seznam zadetkov

PETRA PETRA ZALETEL S.P.

logo
krojaštvo Petra
Šentrupert 53, 8232 Šentrupert
Prikaži številko
Ponedeljek: zaprto Torek: 09:00–14:00 Sreda: 09:00–13:00 in 16:00–18:00 Četrtek: 09:00–14:00 Petek: 09:00–13:00 in 16:00–18:00

Šivanje oblačil, popravila oblačil, modno krojaštvo, Dolenjska

Obleka naredi človeka - tako je vedno bilo in tudi bo.

In temu lahko v našem ženskem in moškem krojaštvu Petra le pritrdimo. Veljamo za TOP ponudnika šivanja oblačil po meri na Dolenjskem. Ponašamo se s 40 letno družinsko tradicijo in lepi številom zadovoljnih strank.

Se tudi vam zgodi, da v trgovini z oblačili ne najdete kosa, ki bi vam ustrezal kot ste si zamislili. Ali so hlače predolge in v pasu široke, imate obline, ki vas naredijo še bolj fine in jih oblačila ne znajo diskretno poudariti? Vam je nekaj všeč, a ni v vaši številki?

Če se vam ne da izgubljati časa z iskanjem in pomerjanjem, ter prisegate na kvaliteto, vam priporočamo obisk pri nas.

Pri nas šivamo po meri. K vsakomur pristopimo posamezno, se s stranko srečamo, jo premerimo, povprašamo o željah, lahko prinesete tudi fotografije za lažjo predstavo ali nam narišete skico.

S pozitivno naravnanim pristopom in veseljem do dela lahko zašijemo obleko za vsako priložnost.

Svetujemo, oblikujemo in zašijemo vam edinstveno oblačilo, narejeno samo za vas!

Vsak naš izdelek je unikaten, narejen iz dobrega blaga. Je pred vami matura, birma? Mogoče eden izmed pomembnejših dni v vašem življenju - poroka? Na voljo smo vam za vse posebne in vsakdanje priložnosti.

Sešijemo vam tudi poslovno obleko, tunike, krila, plašče, dodatke, poletne obleke, otroške pižame... kar vam srce poželi.

Naša posebnost je:

  • unikatnost,

  • korekten odnos,

  • prilagodljivost,

  • zanesljivost,

  • odgovornost.

Če smo zanetili vašo pozornost, bomo veseli vašega stika in povpraševanja. Obiščite nas, predstavite nam vaše potrebe., želje, vizije, mi pa se bomo potrudili, da se jim bomo kar se da približali.

Vabljeni!