Nazaj na seznam zadetkov

Slikopleskarstvo in fasade Krško, Belfas

Je čas za izvedbo fasade na objektu? Si želite barvito notranjost bivalnih ali poslovnih prostorov? Tako za eno kot drugo z veseljem poskrbimo v BELFAS slikopleskarstvo in fasaderstvo d.o.o.

Ugodna cena, strokovna in hitra izvedba, uporaba kakovostnih materialov so naša vodila pri delu. Za zadovoljne stranke znamo poskrbeti tudi s svojo odzivnostjo, prilagodljivostjo, posluhom. Veljamo za zanesljive in preizkušene slikopleskarje oziroma fasaderje, ki jim tudi vi zaupajte zaradi dolgoletnih izkušenj, stalnega izpopolnjevanja znanja na področju zaključnih gradbenih del in odličnih referenc.

V galeriji si oglejte, kje in kakšna dela so nam stranke že zaupale. Videli boste, zakaj smo prava izbira, če iščete dobro ter ugodno slikopleskarstvo in fasaderstvo. V Krškem, Posavju ali kamorkoli drugam z veseljem pridemo uresničit vaše želje glede zunanjega in notranjega videza objekta.

Vsa naša ponudba:

 • Pomoč pri izbiri fasadnega sistema.

 • Pravilna izbira toplotne izolacije.

 • Beljenje s poldisperzijskimi in disperzijskimi ali lateks barvam.

 • Dekorativno poslikavo sten in stropov.

 • Vgrajevanje vogalnikov.

 • Bandažiranje delovnih stikov.

 • Struganje odpadajoče stare slikarije.

 • Pleskanje kovinskih in lesenih izdelkov (ograje, konstrukcije, vrata, okna …).

 • Emulziranje podlage, glajenje z disperzijskimi masami.

 • Manjša zidarska popravila ometov.

 • Suhomontažna dela.

Iščete kateri je dober slikopleskar? Fasaderstvo z najbolj ugodno ceno? V Krškem, Posavju, zagotovo BELFAS

Belfas, podjetje za fasaderstvo, slikopleskarstvo ter suhomontažo je bilo ustanovljeno leta 2010. Do danes smo se uveljavili v Krškem, Posavju, več projektov imamo zaključenih tudi po Osrednji Sloveniji ter drugje.

Na svoje poslovanje in delo smo ponosni, svojo kakovost pa potrjujemo s širokim krogom zadovoljnih strank. Zaposlujemo več izvajalcev za slikopleskarstvo, fasaderstvo in izvedbo suhomontažnih sistemov, ki so vedno v koraku s trendi, novimi rešitvami in materiali. Redno jih preizkušamo in na koncu za delo izberemo samo najboljše za vas.

Najsi imate novogradnjo ali starejših objekt, poslovni ali stanovanjski prostor, uredimo ga po vaših željah. Prisluhnemo idejam, željam, potrebam ter upoštevamo dogovorjeni proračun. Znotraj dogovorjenih finančnih sredstev in za vas sprejemljivega časa za izvedbo poiščemo najlepše rešitve, ki bodo seveda funkcionirale v okolju in bodo dolgoročne.

Trudimo se, da delamo brez napak. To je še dodaten razlog, da smo v Belfas sinonim za ugodno slikopleskarstvo in fasade. S strokovno izvedbo namreč ne prihaja do dodatnih stroškov, ki nastajajo z uporabo neprimernih materialov, nenatančnostjo, hitenjem.

Pridobite top ponudbo in se prepričajte sami, zakaj stranke fasade in slikopleskarstvo V Krškem, Posavju, zaupajo edino Belfasu.