Nazaj na seznam zadetkov

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Sašo Višnjar, s. p. na Savinjskem vaše povpraševanje pričakujemo z ugodnim popustom

V času trajanj akcijske ponudbe smo za fasaderske in slikopleskarske storitve znižali cene. Pridobite tudi do -10% popusta in prihranite pri sodelovanju s kakovostnim ter zanesljivim izvajalcem del. 

Poleg tega da ves čas svojega delovanja ohranjamo prijazne cene, naše slikopleskarstvo in fasaderstvo na Savinjskem stranke izberejo tudi zato: 

--> Vsa naročena dela opravimo po dogovorjeni ceni, ki je vedno konkurenčna.

--> Držimo se rokov in končamo v predvidenem času in z najboljšimi materiali.

--> Pri svojem delu smo izjemno natančni, sledimo vašim željam. 

--> Na podlagi delovnih izkušenj in pridobljenega znanja ter poznavanja trendov svetujemo privlačne, funkcionalne in časovno ter finančno izvedljive rešitve. 

Top ponudba za slikopleskarstvo in fasaderstvo na Savinjskem 

Če iščete fasaderja ali slikopleskarja na Savinjskem, ne boste mogli mimo naše ponudbe. Pa ne samo med popusti, tudi sicer imamo za vas vedno pripravljeno top ponudbo. 

Vsakega projekta se lotimo individualno, predano. Z vami uskladimo želje in pričakovanja ter se potrudimo, da jih presežemo. Vaše zadovoljstvo je za nas na prvem mestu, zato poskrbimo za sodelovanje v vsestransko zadovoljstvo. 

Zaupanje med strankami utrjujemo z odzivnostjo, zanesljivostjo, uporabo najboljših materialov. Korektno poslujemo in vsako željo stranke obravnavamo. Realizacija projekta z nami poteka hitro, brez težav, ker se vedno dogovorimo o vseh podrobnostih. 

Projekt izpeljemo v rokih in tako, da dobite objekt, privlačen, funkcionalen in udoben za bivanje ali delo. 

Slikopleskarstvo in fasadersko za območje Savinjske nudimo na zasebnih ali poslovnih objektih, pri adaptacijah ali v novogradnjah 

Ne glede na vrsto objekta ali starost, pridemo in vam ga pomagamo urediti tako, da je za vas popoln. 

Preverite naše reference in se o tem prepričajte sami. Z veseljem vam uspešno zaključene projekte predstavimo ob kontaktu kakor tudi našo aktualno ponudbo.

Po telefonu in e-pošti nam lahko zastavite tudi kakršnakoli vprašanja, glede slikopleskarstva in fasaderstva. Za nas se boste odločili z lahkoto, ker imamo znanje, izkušnje in top ceno za vsak žep.