Nazaj na seznam zadetkov

Storitve s kmetijsko mehanizacijo in sečnja Tržič

Kmetije in obdelovalne površine počasi propadajo. Številni se selijo v mesta in zapuščajo podeželje. Danes je manj posameznikov, ki znajo skrbeti za travnike in obdelovalne površine, kot jih je bilo včasih.

Če nimate na voljo kmetijske mehanizacije, jo dobite pri nas

Stroji, s katerimi se dala na poljih, so dragi in treba jih je znati pravilno upravljati. Če ustreznega znanja nimamo, jo bolje to delo prepustiti strokovnjaku.

Če imate kmetijsko površino, a nimate strojev ali časa za obdelavo vaših kmetijskih površin, vam lahko pri tem pomagamo mi.

Pri svojemu delo se ukvarjamo s kmetijsko mehanizacijo. Na razpolago imamo traktor, s katerim izvajamo naslednje storitve: oranje, košnja trave, baliranje, siliranje, brananje in ostale storitve iz področja kmetijske mehanizacije.

S pomočjo prikolice vam lahko bale, les ali drugi material pripeljemo do vaše želene lokacije.

Nudimo vam tudi sečnjo gozdov

Poleg travnikov in obdelovalnih površin, velik predel Slovenije prekriva gozd. Imamo eno najbolj gozdnatih držav v Evropi. Za naša drevesa je potrebno poskrbeti. Za njih skrbimo tudi s sečnjo. S sečnjo pridobimo les, ki ga lahko uporabimo kot gradbeni material, za kurjavo ali za prodajo.

Izvajamo sečnjo z motorno žago. Z motorno žago poderemo posamezna drevesa in jih pripravimo za spravilo. Les spravljamo s pomočjo traktorja in prikolice.

Storitev izvajamo na Gorenjskem, nahajamo se v naselju Spodnje Vetrno, ne daleč od Tržiča.

Za naše stranke imamo posebno akcijo storitve s kmetijsko mehanizacijo. Za več informacij o akciji, nas kontaktirajte ali oddajte povpraševanje.