Nazaj na seznam zadetkov

Jakobč Pot - dvig, prevozi in storitve z dvigalom, Janez Zalokar s.p.

Zgornja Lipnica 2, 4246 Kamna Gorica
Prikaži številko
[email protected]
Delovni čas: Po dogovoru

Storitve z dvigalom Gorenjska

JANEZ ZALOKAR, S.P. vas pričakuje s top ponudbo za storitve z dvigalom. Dejavni smo po gorenjski regiji in širši okolici, naši naročniki pa so vedno zadovoljni z opravljenimi uslugami. Preverite odlične pogoje sodelovanja, ki vas bodo zagotovo prepričali, da se odločite za nas.

Zagotovo si želite sogovornika, ki je na isti valovni dolžini kot vi, ko se odločate za nekaj tako pomembnega kot so storitve z dvigalom. Mi smo strokovno usposobljeni za tovrstno dejavnost (prevoze in storitve z dvigalom), zato vam bo naš profesionalen odnos zagotovo prijal. Tako se bomo lahko natančno dogovorili o načinu sodelovanja in točno določili tip storitve.

Pri storitvah z dvigalom nas najbolj zanimajo:

  • tip tovora,

  • približna teža tovora,

  • oddaljenost,

  • lokacija.

Storitve z dvigalom Gorenjska

Za storitve z dvigalom se največkrat odločijo naročniki na gradbiščih, pri montažah, demontažah ali pri prevozu težkega tovora. JANEZ ZALOKAR, S.P. delo s težkimi materiali spremeni v enostavna opravila, saj nam to omogoča naša vrhunska oprema ter visoka usposobljenost kadra.

Top ponudnik pa smo zagotovo tudi po zaslugi naše resnosti in upoštevanja dogovorjenih rokov. Smo prilagodljivi in dosledni. Ponosni smo, da smo kos tudi najtežjim izzivom. Dosegljivi želimo biti za čim več strank, zato smo pripravili tudi top cenik.

Povprašajte nas za ponudbo za storitve z dvigalom, po celotni Gorenjski se bomo odzvali v najkrajšem možnem času. Lahko ste prepričani, da boste dobili visokokakovostno storitev po top pogojih.