Nazaj na seznam zadetkov

Svetovanje za osebnostno rast Pomurje, Coaching Aleksandra

Ste se zataknili v življenju in iščete nekoga, ki bi vam s pomočjo pogovora pomagal poiskati pravo pot? Obrnite se na Coaching Aleksandra, strokovnjakinja na področju life coachinga.

Life Coaching je proces, pri katerem pomagamo posameznikom in podjetjem, da dosežejo izboljšave na različnih področjih. Vas ne usmerjamo in ukazujemo, kaj morate narediti, temveč vas s pomočjo vprašanj usmerjamo, da sami pridete do spoznaj, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše življenje in poslovno pot.

Smo vaš idealen naslov za svetovanje za osebnostno rast v Pomurju

Naše stranke in njihovo dobro počutje je za nas vedno na prvem mestu. Ko nas kontaktirate se vam popolnoma posvetimo in vam namenimo našo pozornost.

Poznani smo po tem, da smo:

  • profesionalni,

  • diskretni,

  • zanesljivi in

  • dobri poslušalci.

Na naši poslovni poti smo si zadali cilj, da bomo najboljši life coach in svetovalec za osebno rast ter poslovno svetovanje v celotnemu Pomurju in širši okolici. Področje osebnostne rasti in poslovnega svetovanja se stalno razširja in pojavljajo se vedno nova spoznanja, zato tem trendom sledimo in jih vpeljujemo v naše delo.

Na vaši karierni poti se odločite za poslovno svetovanje pri Coaching Aleksandra v Pomurju

Se je napredek na vaši poslovni poti ustavil? Ne veste, kako naprej? Za vse izzive, na katere naletite na vaši poslovni poti, vam bomo stali ob strani.

Tisti, ki zaupajo izkušenim in zanesljivim poslovnim svetovalcem imajo večje možnosti, da jim bo na poslovni poti uspelo.

Z našim delom pomagamo tako posameznikom kot tudi poslovnim osebam. Skupaj z njimi so poiščemo ustrezno pot, ki je vodila do razcveta na osebnostni in poslovni ravni.

Ni potrebe, da se z izzivi v življenju soočate sami. Odločite se za zanesljivo svetovanje za osebnostno rast in poslovno svetovanje v Pomurju.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite svoj termin.