Nazaj na seznam zadetkov

DR MOTO, trgovina in storitve d.o.o.

Vodnikova cesta 58, 1000 Ljubljana
Prikaži številko
[email protected] dr-moto.tech/
Pon. - Pet. 10:00 - 17:00 in Sob., 9:00 - 13:00

TOP motoristična trgovina Ljubljana, DR MOTO d.o.o.

DR MOTO je TOP specializirana motoristična trgovina, ki jo dobro poznajo vsi navdušeni motoristi. Obiščite nas na Leskovškovi cesti 12 v BTC-ju, Ljubljana in dovolite, da v to prepričamo tudi vas.

V trgovini vas pozdravi osebje, ki se spozna na motorizem in so tudi sami motoristični navdušenci. Tako ste lahko prepričani, da vam bomo znali svetovati, saj bo marsikatera informacija prišla iz prve roke.

TOP motoristična trgovina Ljubljana, DR MOTO d.o.o. kupcem ponuja:

  • Motorje in Scooterje

  • Čelade

  • Oblačila

  • Obutev

  • Izdelke za vašo varnost

Več o naši ponudbi, si lahko preberete na naši spletni strani ali nam sledite na Facebooku ali Instagramu. Kjer vas redno obveščamo o novostih in odgovarjamo na vaša vprašanja.

TOP motoristična trgovina v Ljubljani, ki je vredna vašega obiska

Prijaznost, strokovno znanje in lastne izkušnje so neprecenljive pri pomoči našim kupcem in tega se dobro zavedamo.

Bi želeli kupiti motor in vas skrbi financiranje? Nikar, pri nas vam nudimo ugodne možnosti financiranja nakupa novega motorja. Že veste katerega bi izbrali ali želite, da vam pri tem malo pomagamo s predlogi?

TOP motoristična trgovina Ljubljana, DR MOTO d.o.o. je pravi kraj za ljubitelje motorizma.

Pri izdelkih nam je pomembna kakovost in pa seveda varnost. Kupcem vedno svetujemo, da naj jim ne bo škoda odšteti malo več denarja za izdelek, ki lahko prispeva k varnosti vsem udeležencem v cestnem prometu in seveda tudi vam.

Obiščite nam, pobrskajte po fizični in spletni trgovini. V primeru, da česa ne najdete pa se le obrnite na našo ekip, ki vam bo rade volje pomagala.

Se vidimo.