Nazaj na seznam zadetkov

TOP motoristična trgovina Ljubljana, DR MOTO d.o.o.

DR MOTO je TOP specializirana motoristična trgovina, ki jo dobro poznajo vsi navdušeni motoristi. Obiščite nas na Leskovškovi cesti 12 v BTC-ju, Ljubljana.

V trgovini vas pozdravi osebje, ki se spozna na motorizem in so tudi sami motoristični navdušenci. Tako ste lahko prepričani, da vam bomo znali svetovati, saj bo marsikatera informacija prišla iz prve roke.

TOP motoristična trgovina Ljubljana, DR MOTO d.o.o. kupcem ponuja:

  • Motorje in skuterje,

  • čelade,

  • oblačila,

  • obutev,

  • izdelke za vašo varnost.

Več o naši ponudbi, si lahko preberete na naši spletni strani. Sledite nam lahko tudi na Facebooku ali Instagramu, kjer vas redno obveščamo o novostih in odgovarjamo na vaša vprašanja.

TOP motoristična trgovina v Ljubljani, ki je vredna vašega obiska

Prijaznost, strokovno znanje in lastne izkušnje so neprecenljive pri pomoči našim kupcem in tega se dobro zavedamo.

Bi želeli kupiti motor in vas skrbi financiranje? Nikar, pri nas vam nudimo ugodne možnosti pri nakupu novega motorja. Ste si že izbrali motor ali želite, da vam pomagamo s predlogi?

TOP motoristična trgovina Ljubljana, DR MOTO d.o.o. je pravi kraj za ljubitelje motorizma.

Pri izdelkih nam je pomembna kakovost in pa seveda varnost. Kupcem vedno svetujemo, da naj jim ne bo škoda odšteti malo več denarja za izdelek, ki lahko prispeva k vaši varnosti in varnosti vseh udeležencev v cestnem prometu.

Obiščite nas, pobrskajte po fizični in spletni trgovini. V primeru, da česa ne najdete, pa se le obrnite na našo ekipo, ki vam bo rade volje pomagala.

Se vidimo.