Nazaj na seznam zadetkov

TURISTIČNA KMETIJA Z NASTANITVIJO BREG - PERESIN MIRELA NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI

Breg pri Golem Brdu 3, 5212 Dobrovo v Brdih
Prikaži številko
[email protected] https://turizembreg.com/
Ob petkih zvečer, sobotah in nedeljah med tednom: po naročilu

Turistična kmetija Breg, Brda, Mirela Peresin

Obiščite čarobna Goriška Brda, dovolite, da vas zapelje in očara narava, kulinarika in prijazni domačini. Iščete primerno, udobno, romantično nastanitev? Obiščite turistično kmetijo Breg, ki vam v lično urejenih hiškah ponuja nastanitev za:

  • posameznike,

  • družine,

  • dobre družbe

  • in pare.

Preživite romantični oddih, napolnite se z energijo ali pa prebudite raziskovalnega duha in odkrivajte bisere Goriških Brd in širše okolice, ki ponuja na ogled svoje:

  • naravno,

  • kulturno

  • in zgodovinsko bogastvo.

Sobe so poimenovane po tipičnem sadju, ki raste v Brdih, v njih je peč na drva, poslikave pa ročno naslikane. Pohištvo in oprema ponazarja pridih pokrajine in poskrbi za prijetnost in udobje

Vrhunska kulinarična doživetja

Turistična kmetija z nastanitvijo Breg, Goriška Brd slovimo po tem, da ponujajo izključno domačo sezonsko kulinariko in domače vino. Vse dobrote so pripravljene po strogih higienskih standardih, naših preverjenih briških in furlanskih receptih iz okusnih sestavin, ki navdušijo še tako zahtevne gurmane.

Kulinarično razvajanje pa krasno dopolnimo z doma pridelanimi vini ali ustekleničenimi vini briških vinarjev. Nismo pa pozabili niti na male gurmane, ki lahko okusijo domač bezgov ali jabolčni sok.

Sadje in oljčno olje lahko pri nas tudi kupite, poleg tega pa še izdelke iz sivke, saj se lahko pohvalimo s prečudovitim poljem te svetovno priljubljene rastline.

Obiščite turistično kmetijo Breg za kosilo, večerjo ali pa izberite nas za malo daljši postanek.

Bi želeli južnati pod oljko? To je posebna ponudba naše kmetije. Preživite prijetne urice v senci oljk ob izbranih najljubših jedeh. Pripravimo vam hrano, pribor, odejo, vi pa uživate v sproščujoči pokrajini in dobrem obroku.

Za več informacij o nastanitvah ali odlični kulinariki, kontaktirajte turistično kmetijo Breg.