Nazaj na seznam zadetkov

Turizem in gostinstvo MLIN, Turk Slavko s.p.

logo
turistična kmetija Mlin
Cesta med vinogradi 44, 6000 Koper - Capodistria
Ponedeljek: 8.00-17.00 Torek: Zaprto Sreda: 8.00-17.00 Četrtek: 8.00-17.00 Petek: 8.00-22.00 Sobota: 8.00-22.00 Nedelja: 8.00-22.00

Turistična kmetija Mlin, Koper

Radi obiščete turistične kmetije? Potem se morate ustaviti tudi v Kopru in spoznati Turizem in gostinstvo Mlin v Bertokih.

Na Turistični kmetiji Mlin ste vedno toplo dobrodošli, če se želite nastaniti v bližini Kopra ali če raziskujete kulinarično ponudbo primorske regije.

Ob pogledu na zeleno pokrajino, ki nas obdaja in polnimi pljuči svežega, opojnega zraka, boste pri nas našli kotiček, kamor se boste vedno znova in z veseljem vračali.

Turistična kmetija Mlin je družinsko vodena in člani družine vas bodo vedno nasmejani pričakali, da vam omogočijo gurmansko doživetje oziroma poskrbijo, da se za krajši ali daljši čas nastanite v urejenih, udobnih sobah, ki so najboljše izhodišče za raziskovanja Kopra in zaledja.

Lokalna hrana, umik iz mesta in aktivnosti, to ponuja tudi naša turistična kmetija v Kopru

Na naši kmetiji lahko rezervirate nočitve v prijetno opremljenih sobah, ki vam omogočajo počitek po vsakodnevnih aktivnostih, ki jih ponuja okolica.

Naša turistična kmetija stoji dovolj blizu mesta Koper, da ga enostavno dosežete z avtomobilom in tudi s sproščenim kolesarjenjem.

Aktivnosti v okolici turistične kmetije in Kopra

S kolesom se lahko odpravite tudi po Porečanki oziroma po Paranzani, poti, po kateri je včasih vozila ozkotirna železnica med Trstom in Porečem. Steza je potekala tudi mimo Kopra in je danes ureja za sprehajanje in kolesarjenje.

Na našem turističnem kmečkem turizmu vam bomo z veseljem svetovali in pokazali, kje se lahko priključite na to pot.

Raziskujete lahko tudi druge poti, ki vas peljejo do Strunjana, Portoroža in Pirana. Ogledate si lahko okoliške istrske vasi, ki se nahajajo na okoliških gričih. Tu boste imeli občutek, kot da se je čas ustavil.

Okolica ponuja tudi priložnosti za sprehode in umiritev v naravi ob nežnem žuborenju reke Rižane ali se podajte do morja in uživajte poletno osvežitev s skokom v vodo ali pa uživajte v spokojnosti okolice.

Kulinarična doživetja na turistični kmetiji

  • sezonske jedi (šparglji, gobe, robidnice, kostanj, regrat, koprive in zeli za čaj),

  • ribje jedi,

  • mesne jedi ter

  • hišno vino.

Ponujamo vam tudi možnost zajtrka in rezervacije za zaključene družbe.

Pridite in nas spoznajte. Poskrbeli bomo, da bo naša turistična kmetija tista, zaradi katere boste Koper večkrat obiskali.