Nazaj na seznam zadetkov

Turizem in gostinstvo MLIN, Turk Slavko s.p.

logo
turistična kmetija Mlin
Cesta med vinogradi 44, 6000 Koper - Capodistria
Ponedeljek: 8.00-17.00 Torek: Zaprto Sreda: 8.00-17.00 Četrtek: 8.00-17.00 Petek: 8.00-22.00 Sobota: 8.00-22.00 Nedelja: 8.00-22.00

Ugodno rezervirajte sobe na turistični kmetiji Mlin v Kopru

In raziskujte vse, kar vam okolica ponuja.

Turistična kmetija Mlin ima za seboj že več kot 25 let delovanja. V tem času smo z gostinsko in turistično ponudbo razvajali številne goste in z veseljem bomo tudi vas. Pridite, da razvajamo vaše brbončice s pristno primorsko domačo kulinariko, če iščete priložnost za večdnevni oddih, pa ugodno najemite naše sobe in imejte idealno izhodišče za:

  • obisk obmorskih mest,

  • sprehajanje med vinogradi in naravo, ki nas obdaja,

  • kolesarjenje.

Za vsakega, ki se ustavi pri nas, se nekaj najde. Dobrodošli čim prej!

Sobe na turistični kmetiji Mlin

Nastanitev nudimo v več dvoposteljnih sobah, ki jih obdaja mirna narava žuborenje reke Rižane. So udobno opremljene, gostje vedno pohvalijo tudi čistočo in topel sprejem našega osebja.

Pri nas lahko bivate kolikor časa želite. Pošljite nam povpraševanje in preverite, kdaj so ugodne sobe na voljo, da vam nudijo počitek, umiritev in izhodišče za kvalitetno preživljanje prostega časa na Obali.

Sobe in gostinska ponudba

Poleg tega, da lahko pri nas prenočite, ste dobrodošli tudi v našo gostilno.

Deluje z dolgo tradicijo in je znana po okusni domači ponudbi ter bogato obloženih krožnikih. Na njih se šibijo lokalne dobrote. V kuhinji namreč uporabljamo vrtnine iz bližnjih vrtov, ki so pridelane z ljubeznijo, na mesnih krožnikih pa najdete meso iz biološke vzreje.

Privoščite si lahko tudi ribje jedi, ki jih v našo kuhinjo prinesemo dnevno sveže, ne zamudite pa niti sezonske ponudbe. Vsi letni časi nam dajejo sestavine za ustvarjanje hišnih specialitet, recimo

  • jedi s šparglji

  • kostanjeve jedi

  • jedi z gobami

Ob dobri hrani ne sme manjkati dobro vino, za kar je seveda poskrbljeno. Rezervirajte svoj obisk že danes in se v vse napisano prepričajte sami.