Nazaj na seznam zadetkov

ANJA BOLA s.p., frizerstvo, prevozi in dostava

Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško
Prikaži številko

Ugoden frizerski salon Laško, KA5

Iščete frizerja, ki bi vam uredil pričesko za poseben dogodek? Ste se naveličali svojega izgleda in bi radi poskusili nekaj novega? Pridite in obiščite frizerski salon KA5. Vaše lase in lasišče bomo razvajali ter vam zagotovili lep naraven videz las. Vse to vam zagotavljamo po ugodni ceni.

Našli nas boste na naslovu: Zdraviliška cesta 6, Laško, znotraj kompleksa Thermana Park Laško.

KA5 je frizerski salon iz Laškega, ki vam nudi ugodno storitev

Naš ugoden frizerski salon je vaš naslov za čudovite lase in pričeske. Razvajanje in nego las nudimo vsem generacijam, od najmlajših do najstarejših.

Naše storitve zajemajo:

  • striženje,

  • barvanje,

  • ravnanje,

  • kodranje,

  • podaljševanje las,

  • nega las in še mnogo več.

Naša vizija je, da bi se naše stranke znotraj našega frizerskega salona počutile dobro. Zato redno skrbimo za dobro vzdušje in čistočo naših prostorov.

Številne stranke so postale stalne, saj vedo, da bodo pri nas dobile dobro storitev po ugodni ceni.

Zakaj obiskati ugoden frizerski salon KA5 v Laškem?

Vsem našim strankam vedno zagotavljamo kvalitetno storitev po ugodnih cenah. Na voljo smo vam za vsa vprašanja in nasvete. Če niste prepričani, kakšna pričeska ali kakšna barva bi na vas dobro izgledala, se lahko posvetujete z našimi prijaznimi frizerji.

Naši zaposleni se vedno znova dodatno izobražujejo in spremljajo vse modne trende. Na njih se lahko brez težav obrnete z vašimi vprašanji. Z veseljem vam bomo pomagali.

Pri negi in obnovitveni negi las uporabljamo kvalitetne izdelke, s katerimi dosežemo občutek mehkobe. Vaši lasje bodo videti zdravi.

Cene frizerski storitev dobro poznamo, zato vam lahko znotraj našega frizerskega salona nudimo ugodne cene. Rezervirajte si svoj termin preko zgoraj navedene telefonske številke.