Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna izdelava logotipa za podjetja

Izdelava logotipa je eden od glavnih korakov pri ustvarjanju vizualne podobe podjetja. Že od nekdaj velja, da si ljudje slike bolje zapomnimo od drugih oblik informacij, zato je logotip element podjetja, ki zelo učinkovito širi prepoznavnost med ljudmi.

Seveda zgolj dobro izdelan logotip ni pogoj, da ljudje izberejo vaše izdelke ali storitve ali so na koncu z njimi zadovoljni, je pa dovolj, da si vaše podjetje zapomnijo oziroma ga ločijo od drugih.

Seveda za učinkovito zapomnjenje in razlikovanje od konkurence, logotip ne sme biti samo slika. Izdelava mora biti premišljena, oblikovanje pa mora vključevati jasno sporočilo za vaše (potencialne) stranke, partnerje, konkurenco.

Kakšna je cena izdelave logotipa in zakaj oblikovanja ne prepustiti ugodnim spletnim orodjem

Cene izdelave logotipov se lahko močno razlikujejo. Obstajajo številna spletna orodja, strani, aplikacije, v katere vpišete bodisi ime svojega podjetja, znamke, dejavnost, ki jo opravljate, izberete barve in že so pred vami izdelani logotipi, ki jih za nekaj deset evrov naložite in pričnete uporabljati.

Ker imate morda omejen proračun, za izdelavo logotipa, se takšna rešitev sliši odlično. Pa vendar prinaša kar nekaj pasti, zaradi katerih se na koncu nekolika višja investicija dolgoročno veliko bolj izplača.

Prva težava, ki se pojavi pri logotipih, ki jih "generira" program in ne izdela grafični oblikovalec je, da si lahko enak ali zelo podoben logotip kupi vsak, tudi vaša konkurenca. Kaj je potem tisto, s čimer boste učinkovito izstopili?

Druga težava je, da na spletu ne dobite logotipa v vektorskem formatu, pač pa običajno v rastrskem zapisu in tako preprosto ni prilagojen za različne vrste uporabe. Na začetku morda v tem ne boste videli težave, a z rastjo podjetja boste zagotovo slej ko prej potrebovali vektorski logotip. Zakaj se ne bi temu izognili že kar na začetku.

Razlika med rastrsko in vektorsko obliko logotipov

Kakovost vektorskega logotipa se s približevanjem ali povečevanjem slike ne spreminja, medtem ko rastrska slika s približevanjem izgubi ostrino, kakovost, postane "kockasta".

Objava logotipa brez izgube kakovosti je pomembna tako v digitalnih formatih kot pri tiskanju. Vsak ekran nima enake resolucije, zato bo programer, ki bo izdelan logotip vstavljal na vašo spletno stran, potreboval vektorski zapis. Podobno velja tudi pri pripravi tiskovin, enak logotip se natisne na najrazličnejše formate od majhnih vizitk, nalepk, etiket pa vse do večjih letakov in celo jumbo plakatov, oglasih tabel ipd.

Izdelava logotipa in oblikovanje vizitk s 50 % popusta pri Digital Mediaorbis

Digital Mediaorbis d.o.o. je podjetje, ki vsem oblikam in velikosti poslovnih subjektov na različne načine pomaga izstopiti iz morja konkurence.

Večletne izkušnje na področju trženja in oglaševanja so temelj uspešnih in dolgoročnih sodelovanj z več tisoč slovenskimi podjetji, ki si želijo biti VIDNA, NAJDENA, PREPOZNAVNA.

Strokovnjaki iz podjetja Digital Mediaorbis se zavedajo, da je to moč doseči na različne načine in s kar nekaj pristopi, vam ta cilj pomagajo doseči. Med drugim poskrbijo za:

 • vpis v spletni poslovni imenik Moja dejavnost,

 • prikazovanje med organskimi zadetki na spletnih brskalnikih,

 • izdelavo bannerjev,

 • video predstavitve,

 • izdelavo logotipov za podjetja in še več.

Zakaj izdelava logotipa za podjetje pri Digital Mediaorbis

Odločili ste se, da boste nekaj denarja namenili ustvarjanju vizualne/grafične podobe podjetja, začeli boste jasno z logotipom. Morda ga že imate, pa ne odraža več jasno vizije vašega podjetja oziroma ne daje jasnega sporočila, se ne loči od drugih ... Pošljite povpraševanje podjetju Digital Mediaorbis, ki ima trenutno TOP PONUDBO za ugodno izdelavo logotipov za podjetja.

HITROST

Prvi osnutke logotipa dobite v nekaj delovnih dneh. Enako hitro se izvedejo tudi vaši predlagani popravki.

KVALITETA

Logotip za vaše podjetje oziroma dejavnost, izdelek, blagovno znamko vam oblikuje grafični oblikovalec. Ta se potrudi vaše podjetje in želje čim bolje spoznati, da je končna rešitev resnično privlačna, učinkovita.

UGODNA IZDELAVA LOGOTIPA

Kot ste že prebrali, se cena izdelave logotipa razlikuje od ponudnika do ponudnika pa tudi zahtevnosti izdelave. V ceno izdelave logotipa je pri podjetju Digital Mediaorbis vključen celoten postopek sodelovanja, ki je opisan spodaj. Predvsem pa za dogovorjeno ceno dobite upoštevanje vaših želja, brezplačne popravke in zadovoljstvo z izdelkom.

Cena izdelave logotipa za podjetja je po ceniku 690 €, trenutno pa logotip naročite za 50 % ceneje.

Kako poteka izdelava logotipa za podjetje pri Digital Mediaorbis d.o.o.

 1. Ko pošljete povpraševanje oziroma se dogovorite za izdelavo logotipa, grafični oblikovalec pripravi predlog/osnutek vašega logotipa.
  Pri naročilu lahko zaupate smernice, po katerih naj se grafični oblikovalec ravna (recimo barvne preference) ali mu v celoti prepustite oblikovanje, vi pa svoje predloge vključite v naslednjih korakih.

 1. Ko je zaključena prva faza idejne zasnove logotipa, prejmete predogled logotipa. Velikokrat se zgodi, da je že prvi logotip povsem po vaši meri, vsekakor pa imate ob prejemu predogleda priložnost, da izrazite vsakršne dodatne želje. Če imate svoje predloge, zahteve, jih grafični oblikovalec upošteva pri dodelavi predlaganega logotipa oziroma ustvari novega. Prilagoditve so možne, dokler niste popolnoma zadovoljni.

 2. Ko potrdite izdelan logotip, oblikovalec poskrbi še za končni izdelek, ki ga boste brez težav uporabljali na vseh vrstah tiskovin in seveda na spletnih straneh, družbenih omrežjih. S tem je postopek izdelave logotipa zaključen - prejmete ga na svoj elektronski naslov.

 3. Istočasno z izdelavo logotipa ali kasneje, ko se pojavi potreba, se odločite še za dodatno ponudbo - izdelavo/oblikovanje vizitk z vašim logotipom ali ostale rešitve, ki jih ponuja Digital Mediaorbis.

Naj vam nepozaben prvi vtis o podjetju pomaga narediti profesionalno izdelan logotip. Investicija v logotip je pomembna in zdaj je tudi najbolj ugodna.

Naročite izdelavo logotipa za svoje podjetje pri Digital Mediaorbis po akcijski ceni, ki je na voljo samo omejen čas.

Digital Mediaorbis d.o.o. spremljajte tudi na Facebook in Youtube.