Nazaj na seznam zadetkov

ELMARK, izdelava in servis inštalacij ter elektroopreme, d.o.o.

Knezdol 37A, 1420 Trbovlje
Prikaži številko

Ugodno naročite montažo toplotne črpalke pri nas in si zagotovite bolj trajnosten in ekonomičen način ogrevanja

ELMARK, izdelava in servis inštalacij ter elektroopreme, d.o.o. smo podjetje z ugodno ponudbo za montažo toplotnih črpalk in drugih ogrevalnih inštalacij, recimo peči na plin ali biomaso. Da bo ogrevalni sistem brezhibno deloval lahko položimo talno gretje ali montiramo radiatorje.

To je odvisno od vaših želja in potreb, finančnih zmožnosti, z veseljem pa vam bomo tudi strokovno svetovali, kaj je za objekt najbolj optimalna rešitev.

Toplotne črpalke - dolgoročno ugodna rešitev

Med bolj priljubljene ogrevalne sisteme v zadnjem času sodi ogrevanje s toplotno črpalko. Ta poleg ogrevanja omogoča tudi ogrevanje sanitarne vode.

Pri montaži se postavi notranjo in zunanjo enoto, ki sta med seboj povezani. Objekt, ki ima toplotno črpalko, se lahko ogreva s talnim gretjem ali radiatorji.

Poznamo različne vire za uporabo toplotne črpalke, to so voda, zemlja in zrak, slednja je po učinkovitosti lahko nekoliko slabša zaradi spremenljive temperature toplotnega vira, a je montaža ugodnejša, saj ne zahteva dodanih stroškov za izvedbo vrtine za črpanje vode ali za geosondo.

Glede izbire vira toplotne črpalke vam bomo z veseljem svetovali že pred nakupom oziroma montažo, da boste zanesljivo zase izbrali prav.

Prednosti montaže toplotne črpalke

  • Relativno majhna količina porabljene električne energije.

  • Delovanje ne zahteva uporabe fosilnih goriv, pač pa toplotna črpalka uporablja obnovljive vire. Pri delovanju tudi ne proizvaja izpušnih plinov ali prahu.

  • Strošek nakupa in montaže toplotne črpalke se običajno povrne v nekaj letih, saj se stroški ogrevanja lahko precej zmanjšajo, povprašajte tudi o možnostih subvencij Eko sklada.

  • Sodobne toplotne črpalke so enostavne za upravljanje in omogočajo različne funkcije ogrevanja za optimalno uporabo.

  • Izberete lahko toplotno črpalko, ki ne le ogreva, pač pa v toplih mesecih tudi hladi.

Ali je vaš objekt na primerni lokaciji za montažo toplotne črpalke, ima dovolj prostora in druga vprašanja, nam zastavite ob kontaktu. Z veseljem bomo odgovorili nanje, vam pripravili ugodno ponudbo in zagotovili rešitev po vaši meri.