Nazaj na seznam zadetkov

AVTO SELL PRODAJA IN ODKUP VOZIL ROBERT MIKLIČ S.P.

Stranska vas 44, 8000 Novo mesto
Prikaži številko
Pon. - Pet. 9:00 - 17:00 | Sob., 9:00 - 13:00

Ugodna rabljena vozila Novo mesto, AVTO SELL ROBERT MIKLIČ S.P.

Ste hoteli kupiti novo vozilo, pa vas je osupnilo koliko časa bi morali nanj čakati ali mogoče cena? Na to niste pripravljeni pristati in potrebujete dobro vozilo takoj?

Obiščite podjetje AVTO SELL PRODAJA IN ODKUP VOZIL ROBERT MIKLIČ S.P. iz Novega mesta, ki nudi ugodno prodajo rabljenih vozil.

Zakaj bi kupovali novo vozilo, kateremu vrednost takoj pade, že ko ga samo zapeljete ven iz avtosalona? Če vam ni pomemben prestiž, ali vam novo vozilo ne pomeni toliko kot vaš težko prislužen denar, imamo mi TOP ponudbo za vas.

Ponujamo ugodna, a dobra rabljena vozila, ki vas bodo ravno tako varno in udobno zapeljala kot nova, le vaša denarnica bo občutila olajšanje.

Iščete primerno vozilo za vas, a ne veste točno kaj bi želeli? Spoznajte nas z vašimi željami, pa bomo v svoji TOP ponudbi hitro našli primeren avto za vas in vam predstavili tako njegove dobre kot slabe plati.

Ugodna, a dobra rabljena vozila Novo mesto

Trgovcev, ki prekupčujejo z vozili, sploh rabljeni je veliko, po čem se mi od njih razlikujemo?

  • Zelo dobro se zavedamo, da je vaše zadovoljstvo na prvem mestu, saj v primeru nezadovoljstva ne pridete več k nam in bi to zaupali tudi krogi znance in tega si res ne želimo.

  • Smo prilagodljivi, če vozila nimamo na zalogi, ga lahko za vas tudi poiščemo, ali smo pozorni, če se kaj po vaših željah pojavi na tržišču.

  • Uspešno razrešujemo dileme, odgovarjamo na vprašanja in informiramo svoje kupce, pri urejanju dokumentacije.

  • Imamo dobro ponudbo rabljenih vozil vseh znam in letnikov v Novem mestu, ti vam lahko potrdijo dnevni obiski številnih kupcev.

  • In še bi lahko naštevali, a raje nas obiščite in se sami prepričajte o naših dobrih lastnostih.

Ujemite svojo TOP ponudbo in poiščite dobro rabljeno vozilo, ki ustreza vašim kriterijem.

Vabljeni na ogled - AVTO SELL.