Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni reševalni prevozi

V podjetju SANTRA reševalni prevozi d.o.o. se ukvarjamo z ugodnimi reševalnimi prevozi. Nahajamo se v Mariboru.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo in varnost naših pacientov, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Individualno se posvetimo vsakemu posamezniku, kar je tudi naše vodilo.

Ugodne reševalne prevoze vam nudimo od leta 1992 na območju celotne Slovenije in tujine. Smo sestavni del javne zdravstvene mreže kot pogodbeni partner Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Naši ugodni reševalni prevozi os izjemno zanesljivi

Naša ekipa je zelo zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena za opravljanje ugodnih reševalnih prevozov. Zagotavljamo pa vam tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Naše podjetje razpolaga s sodobnim voznim parkom, vozila pa popolnoma ustrezajo predpisanim zahtevam Pravilnika o prevozih pacientov. Naša vozila so varna, tehnično brezhibna, redno servisirani ter ustrezno opremljena, zato je prevoz pacientov, varen, hiter in učinkovit.

Z ugodnimi reševalnimi prevozi smo med top ponudniki!

Izvajamo nenujne ugodne reševalne prevoze, kamor sodijo:

  • nenujni reševalni prevoz s spremljevalcem za nepokretne paciente ter paciente, ki potrebujejo spremstvo zdravstvenega delavca ter

  • sanitetni prevoz, kadar pacient lahko hodi oziroma samostojno sam sedi.

Kdaj se lahko obrnete na nas? Ko potrebujete ugodne reševalne prevoze:

  • na različne terapije (fizioterapija, kemoterapija, obsevanja...),

  • na kontrolne preglede,

  • za premestitev v/iz bolnišnice ter

  • po celotni Sloveniji in po potrebi tudi v tujini.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o ugodnih reševalnih prevozih nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov. Prav tako pa vas vabimo k ogledu naše spletne strani. Veselimo se sodelovanja z vami!