Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno piščančje meso iz Zasavja, David Štepec

V Zasavju, v vasi Plesko nad Hrastnikom se nahaja  družinska  kmetija Štepec. Tradicionalno se že več generacij ukvarjamo z govedorejo in pridelavo žit. Tem dejavnostim pa sem, kot bodoči mladi prevzemnik kmetije, dodal tudi vzrejo domačih piščancev.

V parih letih, kar smo na trgu, smo postali TOP PONUDNIK za prodajo domačega svežega in cenovno ugodnega piščančjega mesa.

Nudimo ugodno domače piščančje meso za celotno Slovenijo

S prodajo piščančjega mesa smo začeli na manjšem okoliškem območju, a dober glas se hitro širi. Dobra kakovost, ugodne cene in dostave na dom so lastnosti, po katerih smo postali znani po celotni Sloveniji.

Našo ponudbo si lahko tudi ogledate v živo in nas obiščete na naši kmetiji. Nudimo vam:

  • celega piščanca in

  • razkosanega piščanca.

Naše stranke prihajajo iz celotne Slovenije. Piščance kupujejo fizične osebe, gostilne in trgovine.

S par kliki si lahko zagotovite ugodno piščančje meso iz Zasavja

Ker se zavedamo, da vas Plesko ne leži na poti vsakega Slovenca in ker bi radi celi Sloveniji ponudili naše sveže in domače piščančje meso, smo se odločili, da na naši spletni strani odpremo spletno trgovino. Svoje naročilo lahko opravite preko spletne strani ali pa nas enostavno pokličete.

Za naše piščance dobro skrbimo in jih hranimo z našimi domačimi žiti.

Bolj svežega kot je naše piščančje meso, ne morete dobiti. Na kmetiji smo 4 leta nazaj postavili klavnico, kateri se je v začetku leta 2023 pridružila še ena, ki nam omogoča lažje pakiranje. Piščančje meso za vsako izmed naših strank pripravimo posebej.

Ni važno, ali ste iz Primorske ali drugega konca Slovenije. Naša ponudba piščančjega mesa je na voljo vsem po ugodnih cenah. Skočite na našo spletno stran www.kmetija-stepec.si in naročite najboljšega piščanca.