Nazaj na seznam zadetkov

UV tisk Slovenija, DAX

Podjetje DAX je vaš naslov za kvaliteten UV tisk v Sloveniji. Pri UV tisku uporabljamo ultravijolično svetlobo za hitro sušenje črnila ali barve, ki jo nanašamo na tiskani material.

S pomočjo našega znanja in tehnologije vam zagotavljamo natančen in kvaliteten tisk po vaših željah.

UV tisk Slovenija lahko izkoristite za tiskanje različnih materialov

Največja prednost UV tiska je, da se hitro suši, kar pomeni, da se barve ne razmažejo, so odporne na praske in druge zunanje vplive.

Postopek je okolju prijazen, saj ne uporabljamo nobenih kemikalij, ki so prisotne pri drugih oblikah tiskanja. Zato so emisije pri našem UV tisku Slovenija nižje.

Tiskamo lahko na različne materiale, kot so plastika, kovina, tekstil, karton, keramika ...

Na omenjene materiale vam lahko s pomočjo UV tisk Slovenija natisnemo, katerikoli vzorec, v poljubnih barvah. Za vas tiskamo:

  • promocijske izdelke (pisala, USB ključki, vžigalniki ...),

  • osebna darila (kozarci, majice ...),

  • nalepke (za embalažo, za številčenje ...)

Nudimo vam tudi čiščenje poslovnih prostorov in stanovanj na Koroškem in Štajerskem

Naš čistilni servis vam je na voljo za zasebne in poslovne prostore. Uporabljamo čistila najboljše kvalitete, ki ne bodo poškodovala vašega pohištva in opreme.

Hitro in ugodno si lahko pri nas zagotovite svoj čistilni servis za Koroško in Štajersko. Z nami se lahko dogovorite, da vas obiščemo enkrat ali redno.

Oddajte nam povpraševanje in si še danes zagotovite svoj UV tisk v Sloveniji. Vašim željam se bomo prilagodili in jih brez težav izpolnili.

Za koriščenje čistilnega servisa nam prav tako oddajte povpraševanje.

Obiščete nas lahko tudi na naši spletni strani.