Nazaj na seznam zadetkov

Vietnamska in azijska vegetarijanska restavracija

Iščete vietnamsko oziroma azijsko vegetarijansko restavracijo? DOBRO JUTRO VIETNAM vam ponuja pristno hrano, ki vas bo navdušila z avtentičnim okusom. V Sloveniji nas najdete na dveh lokacijah, in sicer:

  • V Mariboru, na naslovu Slovenska ulica 15. Tel. št.: 040 186 439.

    Delovni čas: Ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00, sobota: 11:00 - 19:00.

  • V Ljubljani, na naslovu Štefanova ulica 5. Tel. št.: 051 320 479.

    Delovni čas: Ponedeljek - sobota: 11:00 - 20:00

Pri nas vas bo postreglo naše osebje, ki je prijazno, spoštljivo, profesionalno in strokovno usposobljeno. Pri izbiri vietnamske in azijske vegetarijanske hrane vam bodo tudi svetovali.

Zakaj obiskati našo azijsko restavracijo? Vietnamska hrana je izrazita in nepozabna. V naši jedeh lahko okusite ravnovesje slanega, sladkega, kislega in pekočega okusa. To dosežemo z uporabo nuoc mam, kar pomeni fermentirana ribja omaka s trsnim sladkorjem, s sokom citrusov ali tamarinde in s čilijevo papriko.

Obiščite vietnamsko in azijsko vegetarijansko restavracijo!

Pri pripravi vietnamske (azijske) vegetarijanske hrane uporabljamo sveže sestavine znanega porekla, veliko svežih zelišč in ne preveč začimb. Hrano pripravljamo v našem lokalu, ki je urejen, čist in dosega vse higienske standarde.

DOBRO JUTRO VIETNAM je restavracija, ki vas pričakuje s sproščenim in prijetnim ambientom, v poletnih mesecih pa se lahko razvajate tudi na terasi. Gostje, ki obiščejo našo vietnamsko azijsko restavracijo pa radi pohvalijo tudi cene.

Izkoristite pa idi občasne akcije, ki jih nudimo našim cenjenim gostom!

Obiščite nas na eni od lokaciji in okusite vietnamsko (azijsko) vegetarijansko hrano, ki vas bo pozitivno presenetila. Z veseljem pričakujemo vaš obisk in vas vljudno vabimo!