Nazaj na seznam zadetkov

Vpis v Osnovno šolo Beltinci, OŠ Beltinci

Osnovno šolo Beltinci boste našli na naslovu Panonska 35/b v Beltincih. Obiskujejo jo šoloobvezni otroci iz vasi Beltinci, Bratonci, Dokležovje, Lipovci, Gančani, Ižakovci, Melinci in Lipa. Vsem, ki se vpišejo v našo osnovno šolo, nudimo kvalitetno izobrazbo in mirno, prijazno ter varno okolje, za raziskovanje in razvijanje njihovih talentov.

Osnovna šola Beltinci si prizadeva zagotavljati kvalitetno vzgojno in izobraževalno delo, zavzemamo se za udejanjanje strokovnega in profesionalnega povezovanja med strokovnimi delavci šole, pomembna nam je strpna, odkrita in poštena komunikacija ter usposabljanje strokovnih delavcev za reševanje vzgojnih, disciplinskih in učnih posebnosti.

Učence, ki se vpišejo v osnovno šolo Beltinci (OŠ Beltinci), učimo tudi nekaterih vrednot. Vzpodbujamo drug drugega k doseganju dobrih rezultatov. Pomembna nam je poštenost, ki prepleta naše odnose v vseh sferah življenja šole, v odkritem in odprtem dialogu. Poudarek dajemo strpnosti, medsebojnemu spoštovanju, prijaznosti, sprejemanju drugačnosti in pomoči.

Osnovnošolsko izobraževanje, Beltinci

Osnovna šola Beltinci, OŠ Beltinci je vključena v številne projekte, med katerimi velja poudariti sledeče: EKO šola, Zdrava šola, Nacionalni projekt Rastem s knjigo, Policist Leon, Šport špas, Varno s soncem, Sobivanje, Prostovoljstvo, Turizmu pomaga lastna glava, Erasmus+:InTrans... Preverite na naši spletni strani vse projekte, v katerih sodelujemo.

Pod osnovno šola Beltinci je vključena podružnična šola OŠ Melinci, ki pa je učenci ne obiskujejo vsako leto. V OŠ Beltinci se radi pohvalimo z našim kadrom, ki je strokovno podkovan in pedagoško usposobljen. Je preverjen in z učenci vzpostavi spoštljiv in prijazen odnos.

Osnovna šola Beltinci skrbi za zdravo in uravnoteženo prehrano vaših otrok. Učenci imajo na voljo šolsko knjižnico. Stopite v stik z nami za vse dodatne informacije o vpisu v osnovno šolo. Z veseljem vam bomo odgovorili!