Nazaj na seznam zadetkov

Družbeno odgovorni zaposlitveni center, ki do zaposlitve pomaga invalidom v Pomurju  

Nestanovitne gospodarske razmere, ki smo jim priča v zadnjem času ne prizanašajo prav nikomur, še toliko težje pa je ranljivejšim deležnikom na trgu delovne sile. K sreči imamo v Sloveniji številna družbeno odgovorna podjetja, ki si prizadevajo, da bi tudi ranljivejšim omogočili uresničevanje potencialov na trgu delovne sile.

Eno od takšnih družbeno odgovornih podjetij je Zaposlitveni center BM iz Ljutomera, ki zaposluje invalidne osebe, ki imajo od 30 do 70 odstotkov ohranjene delovne sile.

Kot je navajal lokalni portal Prlekija-on.net takšna podjetja dobička ne izplačujejo, pač pa ga vlagajo v nadaljnji razvoj podjetja, ob običajnih invalidskih podjetij pa se razlikujejo v tem, da slednja zaposlujejo osebe z od 70 do 95 odstotkov ohranjene delovne sposobnosti.

V zvezi z zaposlovanjem invalidov v Pomurju se obrnite na Zaposlitveni center BM

Zaposlitveni center BM, d.o.o. daje priložnost zlasti invalidnim osebam iz bližnjih krajev (Pomurje), po dogovoru pa pomoč pri zaposlovanju zagotavljajo tudi posameznikom iz Koroške ali Podravske.

Zelo dobro sicer zaposlitveni center sodeluje s številnimi deležniki iz lokalnega okolja, kot so kmetijska zadruga, osnovne šole ali pa lokalna društva.

Če bi vas zanimale možnosti sodelovanja v inovativnem družbeno odgovornem projektu, ne odlašajte in vzpostavite kontakt z Zaposlitvenim centrom BM še danes.