Nazaj na seznam zadetkov

Adaptacija stanovanj in objektov, Tržič, Gorenjska

V podjetju GP KRASNIQI, gradbeništvo d.o.o. iz Tržiča, se ukvarjamo z energetskimi sanacijami stavb ter adaptacijami objektov. Naše zadovoljne stranke boste našli po vsej Gorenjski.

Smo zelo prilagodljiv partner, saj se tudi za ceno odločimo po predhodnem dogovoru z vami. Smo pravi naslov za:

  • adpatacije stanovanj,

  • zaključna gradbena (slikopleskarstvo, fasade, suhomontaža),

  • naredimo tudi objekt od temeljev do ključa.

Za energetske sanacije stavb, adaptacije stanovanj in objektov smo vam vedno na voljo

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Storitve, ki jih za vas opravimo v našem podjetju so:

  • visokokakovostne,

  • cenovno dostopne,

  • estetsko oblikovane ter

  • funkcionalne.   

Razpolagamo z izkušnjami iz številnih področij, kar pomeni, da smo popolnoma usposobljeni za različna opravila.

Uspešno smo zaključili že mnogo projektov, in prepričani smo, da vaš ne bi bil izjema. Na voljo smo vam za adaptacije stanovanj in objektov v Tržiču, po vsej Gorenjski, tako individualnih objektov, kot tudi večstanovanjskih objektov ter javnih objektov.

Za nas je na zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Znani smo kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

O adaptacijah stanovanj in objektov vam bomo znali odlično svetovati, poiščite nas v Tržiču, na Gorenjskem

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena za kakovostno izvedbo adaptacij stanovanj in objektov. Naš odnos je profesionalen in korekten.

Z nami boste privarčevali veliko časa in denarja, saj vam nudimo celovite storitve, ker opravljamo tudi sanacije in adaptacije na ključ.  

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o energetskih sanacijah stavb in adaptacijah objektov, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili.

V veselje nam do sodelovati z vami!