Nazaj na seznam zadetkov

NIDIJA ŠTAMCAR - sobodajalka

Ulica oktobrske revolucije 47, 6310 Izola - Isola
Prikaži številko

Apartmaji Izola čakajo na vas za čudovito počitniško izkušnjo

Iščete prenočišče za nepozabno doživetje v Izoli, enemu izmed najlepših obmorskih mest v Sloveniji? Obrnite se na NIDIJA ŠTAMCAR, sobodajalka, ki vam nudi dva popolno opremljena apartmaja v Izoli.

Naši apartmaji so primerni za počitnice ali dopust, saj vas bo udobnost in bližina turističnih znamenitosti.

Pridite in prenočite v apartmajih Izola, ki se nahajajo v neposredni bližini morja

Lokacija naših apartmajev je idealna za vse ljubitelje morje, saj smo od znamenite plaže Simonov zaliv oddaljeni le 10 minut hoje. V naši bližini se nahaja tudi izolska marina, številne restavracije, trgovine in kavarne.

Izbirate lahko med dvema apartmajema v Izoli:

  • Apartma za 4 osebe

  • Apartma za 2 osebi

Naši apartmaji v Izoli so primerni za družine, prijatelje ali pare

V apartmajih boste našli vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Če imate vprašanja o naši opremi, se lahko brez težav obrnete na nas in z veseljem vam bomo odgovorili.

Naša ponudba apartmajev v bližini morja v Izoli vam nudi možnost, da raziskujete naše obalno mesto, uživate v vseh letnih časih in se podate na sprehode ob obali.

Izola vam nudi čudovite plaže, bogato zgodovino in lepo mestno središče, kjer lahko preizkusite domačo kulinariko, še posebej ribje jedi.

Za vse tiste, ki bi radi raziskovali okoliške kraje, se lahko do njih podate z avtomobilom, kolesom, peš ali javnim prevozom. Svetujemo vam, da obiščete naša sosednja mesta, kot so Piran, Portorož in Koper, kjer se lahko prepustite nepozabnim doživetjem.

Ne spreglejte najboljše ponudbe za apartmaje v Izoli, ki so v bližini morja. Oddajte nam povpraševanje in se pozanimajte za naše proste termine.

Vaše nepozabno počitniško doživetje v Izoli že čaka na vas.