Nazaj na seznam zadetkov

Notranje oblikovanje, izris 3D interjerja

Potrebujete strokovnjaka, ki vam bom pomagal ustvariti prijeten, udoben in čudovit dom? AVITTIVA, Ervin Fazlić s.p. iz Gorenjske bo skupaj z vami izbral barve, elemente in postavitev, da se boste počutili usklajeno in domačno. Ukvarjamo se z arhitekturo in notranjim oblikovanjem in smo uvrščeni med top ponudnike.

Z notranjim oblikovanjem se ukvarjamo že več kot 20 let. Imamo mnogo izkušenj in znanj, a se redno izobražujemo in še dodatno izpopolnjujemo, da vam lahko nudimo le najbolj sodobne, varčne, moderne in varne rešitve. Sledimo vsem novostim in trendom.

Zanimajo nas vaše želje in interesi, vedno se vam individualno posvetimo. Vedno vam svetujemo in vam podamo svoj osebni pogled na oblikovanje. Z nami boste v vaš dom ali pisarno vnesli delček vaše osebnosti, saj ne bo le skupek barv, elementov, talnih oblog, pohištva ... Prostor bo imel dušo.

AVITTIVA, Ervin Fazlić s.p. prava izbira, da vidite notranje oblikovanje prostorov še pred izvedbo - naročite 3d izris interjerja

Verjetno poznate občutek, ko se vrnete domov v uravnotežen prostor. Ali pa, ko stopite nekam, kjer se v hipu pomirite. AVITTIVA, Ervin Fazlić s.p. bo v vaših prostorih ustvaril takšno ravnovesje. Arhitekturno in notranje oblikovanje izvajamo v vrč stilih: modernističen stil, minimalističen stil, industrijski, skandinavski, električen, art deko ...

Strmimo k brezhibni izvedbi in oblikujemo interjer kopalnice, spalnice, dnevne sobe, predsobe, jedilnice, kuhinje ... V ambient vnesemo toplino in mir, eleganco in občutek izpopolnjenosti. Izrišemo projekte in strmimo h kvalitetni izvedbi določenih idej.

Ne odlašajte. Spoznajmo se, da bomo tako z arhitekturo in notranjim oblikovanjem navdušili tudi vas. V sodelovanju s podizvajalci vam zagotavljamo top pogoje sodelovanja, ki se jim ne boste uprli. Stopite v stik z nami za izris ideje in top ponudbo.