Nazaj na seznam zadetkov

Arhitekturno projektiranje in interier, notranja oprema Slovenija, ARHIMETRICS

Če potrebujete podjetje, ki bo odlikovalo vaše prostore za bivanje ali delo, je pravi naslov za vas ARHIMETRICS, arhitektura & design, d.o.o. iz Ljubljane.

Nudimo vam:

  • arhitekturno projektiranje,

  • projektiranje interjerja,

  • izris, načrtovanje interjerja, notranje opreme.

Naši prostori se nahajajo v Ljubljani, na voljo pa smo naročnikom iz vse Slovenije, saj je zadovoljstvo naših strank za nas na prvem mestu, zato se v podjetju ARHIMETRICS vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam na področju arhitekturnega projektiranja in interjerja ter notranje opreme v vsej Sloveniji.

Pri načrtovanju interierjev se pogosto osredotočamo na ustvarjanje prostorov, ki so prilagojeni potrebam ljudi. V ospredju pa je udobje, uporabnost in estetika, ki so združeni v izkušnjo, ki presega zgolj lepe prostore.

Načrtovanje Interiera Slovenija

Zahvaljujoč številnim pridobljenim znanjem in izkušnjam na področju kvalitetnega načrtovanja interjerja arhitekturnega projektiranja in oblikovanja notranje opreme v vsej Sloveniji, vam bomo v podjetju ARHIMETRICS znali tudi odlično svetovali. Zagotavljamo vam optimalno razmerje med kakovostjo in ceno ter spoštovanje rokov ter dogovorov.

V našem podjetju smo ponosni na naš natančen, zanesljiv, odgovoren, fleksibilen, profesionalen in strokovno usposobljen team na področju načrtovanja interjerja arhitekturnega projektiranja in oblikovanja notranje opreme.

Arhitekturno projektiranje in oblikovanje interierjev našega podjetja v Sloveniji je zaznamovano s pestrostjo in raznolikostjo, ki izhaja iz okolje, ki nas obdaja ter hkrati odprtega uma za inovativne pristope. Prepričajte se o napisanem tudi sami.

Ne odlašajte in nas za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o načrtovanju interjerja arhitekturnega projektiranja in oblikovanja notranje opreme v Sloveniji, kontaktirajte in v celoti se vam bomo posvetili.

Veselimo se vašega zanimanja za naše storitve in sodelovanja z vami!