Nazaj na seznam zadetkov

Arhitekturno projektiranje Ljubljana, kubus arhitektura

Pri kubus arhitekturi smo moči združila dva arhitekta, in sicer Kaja Lipnik Vehovar in Arne Vehovar. Vsak izmed naju je dejaven na svojih lastnih področjih, ampak rada združiva moči in k sodelovanju povabiva tudi posameznike iz drugih področjih.

S sodelavci smo vam na voljo za vse faze projektiranja, vse od prvih idej, pa vse do konca gradbenega projekta.

Za arhitekturno projektiranje smo vam na voljo v Ljubljani in drugih krajih po Sloveniji

Pri arhitekturnem projektiranju vam lahko pomagamo pri oblikovanju:

  • prostorov,

  • struktur,

  • stavb in

  • urbanih okolij.

Pri našemu delu nam je pomembno sodelovanje z našimi strankami. Pri delu upoštevamo vaše želje in jih vključimo v oblikovanje načrta.

Pri tem lahko izkoristite tudi naše znanje, izkušnje in estetsko žilico. Z veseljem smo vam na voljo za vse nasvete in smernice, saj želimo, da ste s končnim izdelkom zadovoljni.

Na nas se lahko zanesete za arhitekturno projektiranje in interierno načrtovanje

Pri interiernem načrtovanju smo vam na voljo za načrtovanje in oblikovanje vaših notranjih prostorov. Uredimo vam lahko sobe, pisarne, sprejemnice ...

Pri tem pazimo, da so prostori estetski in hkrati funkcionalni, zato prisluhnemo vašim željam. Skupaj z vami pogledamo, kateri je najboljši način, da bodo vaše potrebe zadovoljene.

Pri oblikovanju stavb, objektov in notranjih prostorov pazimo tudi na varnost in trajnost. Če je projekt že v začetni fazi dobro zastavljen, bo tekom del manj zapletov.

Pri vašemu projektu vam bomo stali ob strani od samega začetka in vam pomagali priti do zastavljenega cilja, kar je izgradnja vašega želene objekta.

Sodelujemo tudi na številnih natečajih in razstavah. Več o tem si lahko preberete na naši spletni strani.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite storitev dveh strokovnjakov in naših sodelavcev na področju arhitekture.