Nazaj na seznam zadetkov

Celotne elektroinštalacije Štajerska, Edo Mont

Pri podjetju Edo Mont smo najboljša izbira za izvedbo elektroinštalacij na Štajerskem. Dela opravljamo na vseh objektih, od začetka do konca. Naša storitev je celotna, ker vam nudimo celoten spekter del na področju elektroinštalacij.

Če bi radi, da bo vaš dom, poslovni prostor ali industrijski obrat, imel dostop do elektrike in delujoče električne naprave, potem berite naprej.

Opravili bomo celotno elektroinštalacijo na vašem objektu

Pojem elektroinštalacije obsega različna opravila. Sem sodi: električna napeljava, vgradnja električne omarice, vgradnja vtičnic, stikal in ostale storitve.

Vsa našteta dela izvajamo in vam nudimo še mnogo več na tem področju. Če iščete specifično storitev na področju elektroinštalacij, vam bomo z veseljem svetovali.

Na voljo imamo orodje in vse potrebne pripomočke, s katerimi vam bomo izvedli kakovostna dela. Pridobili smo si ustrezno znanje, kateremu smo z raznimi deli dodali še bogate izkušnje. Vedno, kadar pridemo do izziva, poiščemo ustrezno rešitev, ki bo vam predstavljala največjo korist.

Kot elektroinštalater smo vam na voljo na celotnem območju Štajerske in drugje

Sedež našega podjetja se nahaja na Štajerskem, od koder prihaja tudi največ izmed naših strank. Se pa dobra beseda o kakovostni storitvi hitro širi. Naša storitev se je tako razširila tudi v druge regije Slovenije in celo čez mejo v Avstrijo.

Ponosni smo, da so stranke z našo storitvijo zadovoljne. Trudimo se, da vam nudimo celotne elektroinštalacije, ki so:

  • zanesljive,

  • kakovostne,

  • po ugodnih cenah in

  • trajne.

Dela izvajamo po dogovoru, kar pomeni, da se vašim željam prilagodimo. Svojo opremo in material pripeljemo s seboj na želeno lokacijo. Z deli zaključimo v skladu z dogovorom, da lahko čim prej začnete uživati v udobju bivanja, ki vam ga nudi elektrika.

Za vsa vprašanja o naši storitvi smo vam po telefonu ali elektronski pošti. Oddajte nam povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.