Nazaj na seznam zadetkov

Prihranite dragoceni čas in denar, prepustite čiščenje objektov po Osrednji Sloveniji nam

Invarst d.o.o. smo vsestransko podjetje, ki storitve ponuja v različnih dejavnostih. Med drugim lahko pri nas ugodno naročite kvalitetno čiščenje objektov.

Storitev nudimo pretežno na območju Osrednje Slovenije, kjer imamo tudi sedež, zato smo tu najhitreje na voljo. Seveda pa je vsak dogovor o sodelovanju s stranko individualen - prilagodljivi smo glede lokacije čiščenja objektov, pogostosti obiskov in vrste čiščenj.

Nudimo

  • redno čiščenje objektov - zasebnih, stanovanjskih, poslovnih

  • izredno čiščenje objektov

  • pogradbeno čiščenje

Ugodno čiščenje objektov naj vam zagotovi čistilni servis Invarst d.o.o.

Storitve čistilnega servisa na trgu ponujamo že dalj časa. V letih delovanja smo pridobili številne redne stranke, ki nam čiščenje svojih objektov zaupajo bodisi dnevno, tedensko ali nekajkrat tedensko ali mesečno.

Imamo tudi naročnike, ki nas za čiščenje objektov pokličejo le občasno. Takrat generalno očistimo prostore tako, da lahko kasneje sami in enostavneje vzdržujete čistočo. Posebno zaželen je naš obisk po zaključenih gradbenih delih, ko je potrebno temeljito odstraniti prah, umazanijo, ki pride v kotičke, katerih ne čistimo vsak dan oziroma tako pogosto.

Za storitve čiščenja smo na voljo pravnim in fizičnim osebam, vedno po dogovoru.

Vsekakor si od čistilnega servisa želite, da je zaupanja vreden in zanesljiv, saj ga spustite v svoj dom ali poslovne prostore, v katerih pričakujete diskretnost in spoštovanje dogovorov. To vam pri nas garantiramo.

Odjemalci vseh naših storitev, ne le čiščenja objektov, vam bodo povedali, da se dogovorov držimo, da smo profesionalni, korektni pri sodelovanju, prijazni.

Pridobite ponudbo!