Nazaj na seznam zadetkov

Loona, d.o.o.

čiščenje
Partizanska cesta 32, 2000 Maribor
Prikaži številko
Delovni čas: po dogovoru

Ugodno čiščenje podravska regija

Loona, d.o.o. smo vsestransko podjetje, ki storitve ponuja v dejavnostih čiščenja. Med drugim lahko pri nas naročite ugodno čiščenje kjerkoli v podravski regiji.

Vsak dogovor z naročnikom o sodelovanju s stranko je individualen - prilagodljivi smo glede lokacije ugodnega čiščenja objektov, pogostosti obiskov in vrste čiščenj.

Ugodno čiščenje stanovanjskih in poslovnih prostorov je nujno, če želimo ohranjati higieno v okoljih, kjer se največ zadržujemo. Redno in temeljito čiščenje objektov ne le izboljšuje vizualni vtis, temveč tudi prispeva k zdravju uporabnikov ter ohranjanju dolgoročne trajnosti in vrednosti prostora.

Pri ugodnem čiščenju uporabljamo čistila, ki so primerna za določene površine in jih izbiramo glede na vrsto umazanije. Vsa čistila so zdravju in okolju prijazna.

Redno čiščenje preprečuje kopičenje umazanije, prahu in bakterij v prostorih. Nudimo vam brisanje prahu, sesanje tal, pranje oken in drugih površin ter čiščenje sanitarij. Talna površina igra ključno vlogo pri splošnem vtisu o čistosti objekta. Redno sesanje, pometanje ali čiščenje tal je bistveno.

Obrnite se na top ponudnika Loona, d.o.o. za ugodno čiščenje v podravski regiji

Storitve našega čistilnega servisa na trgu ponujamo že nekaj let. V letih delovanja smo pridobili številne redne stranke, ki nam ugodno čiščenje svojih objektov zaupajo bodisi dnevno, tedensko ali nekajkrat tedensko ali mesečno.

Imamo tudi naročnike, ki nas za ugodno čiščenje pokličejo le občasno. Takrat generalno očistimo prostore tako, da lahko kasneje sami in enostavneje vzdržujete čistočo. Posebno zaželen je naš obisk po zaključenih gradbenih delih, ko je potrebno temeljito odstraniti prah, umazanijo, ki pride v kotičke, katerih ne čistimo vsak dan oziroma tako pogosto.

Za storitve čiščenja smo na voljo pravnim in fizičnim osebam, vedno po dogovoru.

Vsekakor si od čistilnega servisa želite, da je zaupanja vreden in zanesljiv, saj ga spustite v svoj dom ali poslovne prostore, v katerih pričakujete diskretnost in spoštovanje dogovorov. To vam pri nas garantiramo.

Odjemalci naših storitev - ugodnega čiščenja vam bodo povedali, da se dogovorov držimo, da smo profesionalni, korektni pri sodelovanju, prijazni.

Pridobite ponudbo!