Nazaj na seznam zadetkov

Davčno svetovanje Višnja Gora, Računovodski Servis Cah Vesna s.p.

Če ste se podali v podjetniške vode in odprli svoj s.p., d.o.o. ali drugo obliko poslovnega subjekta, boste potrebovali tudi računovodstvo. Računovodski servis vam namreč pomaga z obračuni plač, pripravo bilanc, ki jih je potrebno enkrat letno oddajati Ajpesu, ter z drugimi deli, povezanimi z vodenjem poslovnih knjig.

Vodenje poslovnih knjig je za podjetja obvezno, urejeno pa mora biti skladno z zakonom in Slovenskimi računovodskimi standardi. Te dobro poznamo v Računovodskem servisu Cah in smo vedno na tekočem z aktualnimi predpisi, da vaše računovodstvo vodimo tako, da ste vi brez skrbi.

Glede na obliko poslovnega subjekta obstajajo različne možnosti vodenja poslovnih knjig, in sicer lahko samostojni podjetniki izberejo sistem enostavnega ali dvostavnega knjigovodstva, medtem ko morajo gospodarske družbe oziroma vsa podjetja poslovne knjige voditi po sistemu dvostavnega knjigovodstva, obvezni evidenci pa sta glavna knjiga in evidenca osnovnih sredstev, če podjetje posluje gotovinsko.

Če se s temi izrazi srečujete prvič, vsekakor potrebujete dobro računovodstvo, to pa najdete pri nas. Seveda smo vam za vodenje vašega računovodstva na voljo tudi, če že dolgo poslujete, pa želite zamenjati računovodski servis.

Kje vam je na voljo naše računovodstvo?

Pretežno računovodstva delno ali v celoti vodimo za podjetja iz okolice Ljubljane ter Dolenjske, ker imamo sedež v Višnji Gori nas okolica najbolje pozna. A vaša lokacija poslovanja za sodelovanje z našim računovodskim servisom ni pomembna, saj sodobno poslujemo in lahko praktično vse v zvezi z davčnim svetovanjem uredimo na daljavo.

Dobro davčno svetovanje za podjetja iz okolice Ljubljane, Dolenjske in od drugje

Po priporočilih zadovoljnih strank, z nekaterimi poslujemo že od samih začetkov delovanja računovodskega servisa, veljamo za dobro računovodstvo, ki zna svetovati na področju davkov.

Zaupanje strank, ki prihajajo večinoma iz okolice Ljubljane ali Dolenjske regije, a tudi od drugje, utrjujemo s svojimi kvalitetami, kot so:

  • zanesljivost

  • odzivnost

  • strokovnost

  • zaupnost oziroma diskretnost

  • cenovna dostopnost

  • izkušenost

  • natančnost

  • odgovornost

Zavedamo se, da je vaš poslovni uspeh odvisen tudi od tega, da imate dobro računovodstvo. Zato z vsako stranko sodelujemo individualno - prilagodimo obseg izvajanja storitev potrebam podjetja, dejavnosti, velikosti poslovnega subjekta. Ne zaračunavamo storitev, ki jih vaše podjetje v sklopu računovodstva ne potrebuje. Ob morebitnih spremembah zakonodaje s področja davkov ali drugih pomembnih informacijah naročnike storitev tudi sproti obveščamo.

Vlagamo v svoje znanje, da se lahko vedno zanesete na nas, pri iskanju najbolj optimalnih računovodskih storitev. Pridobite informativno ponudbo, spoznajte računovodstvo iz okolice Ljubljane oziroma Dolenjske, v katerem vam bomo znali ponuditi potrebno poslovno podporo.