Nazaj na seznam zadetkov

Strokovnjaki za digitalne dvojčke za Slovenijo in Nemčijo

Pripeljite svoje podjetje v 21. stoletje in optimizirajte svoje naprave skupaj z nami. Smo podjetje SNEP, eni izmed pionirjev na področju digitalizacije.

V okviru našega podjetja obratuje tudi naša poslovna enota Green Twin, ki vam nudi optimalne rešitve za spletne digitalne dvojčke. Nahaja se na naslovu: Podlog v Savinjski dolini 60, 3311 Šempeter

Smo idealni partner za razvoj digitalnih dvojčkov v Sloveniji in Nemčiji. Z njihovo pomočjo lahko ustvarjamo replike fizičnih naprav in prostorov, da bi povečali vašo učinkovitost. Sami lahko simulirate, kje je najboljša lokacija za vaše industrijske stroje, pisarniške prostore in druge objekte.

Digitalni dvojčki iz Slovenije za učinkovito upravljanje energije

Naša inovativna programska oprema vam lahko ponudi razsežnost upravljanja z energijo. Z digitalnimi dvojčki za Slovenijo in Nemčijo lahko svoje podatke o porabi energije vizualizirate v realnem času, jih optimizirate in analizirate.

Tehnologijo, ki vam jo ponujamo, lahko povežete z drugimi ponudniki, da boste lahko našli najboljšo rešitev za svoje prostore. Tako lahko pri popravilih različnih namestitev v vašem objektu prihranite čas.

SNEP je pravi partner za digitalizacijo dvojčkov

Ker sami razvijamo digitalne dvojčke za Slovenijo in Nemčijo, jih lahko prilagodimo vašim željam in potrebam.

Pri vseh projektih nam je komunikacija z našimi strankami zelo pomembna. Pomagamo vam lahko pri izbiri prave programske opreme, dokumentacije in digitalizaciji projektov.

S svojimi digitalnimi dvojčki ponujamo rešitve podjetjem v Sloveniji, Nemčiji in drugih državah. Razvoj različnih aplikacij in programov je eno od naših specialitet.

Robotika ponuja številne rešitve na različnih področjih. To je nenehno razvijajoče se področje, pri čemer se ukvarjamo tudi s senzoriko, avtomatizacijo in drugimi procesi.

Stopite v stik z nami še danes in si priskrbite našo revolucionarno programsko opremo, s katero lahko optimizirate svoje prostore.

Vaš strokovnjak za digitalne dvojčke v Sloveniji in Nemčiji.