Nazaj na seznam zadetkov

Dobava in montaža toplotnih črpalk Maribor, RAIBAU

Ogrejte vaše prostore na ekološki in efektiven način s pomočjo toplotne črpalke. Z njo lahko izkoristite moč obnovljivih virov energije, kot so zrak, voda ali zemlja, za ustvarjanje toplote v vaših prostorih.

V podjetju RAIBAU smo pravi naslov za dobavo in montažo toplotnih črpalk v Mariboru in okolici.

Dobavo in vgradnjo strojnih inštalacij prepustite nam

Toplotne črpalke niso edino naše strokovno področje. Ukvarjamo se z montažo različnih strojnih inštalacij. Na nas se lahko obrnete za:

  • klimatizacijo,

  • prezračevanje in

  • vodovod.

Dela izvajamo na območju celotne Slovenije. Ponosni smo tudi na to, da smo našo dejavnost razširili na področje južne Avstrije, kjer našo storitev uspešno nudimo našim novim strankam.

Izpostavljamo našo dobavo in montažo toplotnih črpalk za Maribor in preostalo Slovenijo

Zavedamo se, da je vsak objekt drugačen, zato se vašim potrebam in željam posebej posvetimo. Nudimo vam dobavo toplotnih črpalk različnih priznanih proizvajalcev.

Naši mojstri za montažo toplotnih črpalk so izkušeni in usposobljeni, da vam vgradnjo opravimo hitro, kakovostno in zanesljivo. Pri tem uporabljamo vrhunske materiale in upoštevamo vse varnostne predpise.

Pri izbiri vam bomo z veseljem svetovali in predstavili prednosti različnih vrst toplotnih črpalk, da bo vaša izbira lažja.

Zaupajte nam vaše želje in poskrbeli bomo za vsak korak pri dobavi in montaži toplotnih črpalk Mariboru in okolici.

Oddajte nam povpraševanje ali nas kontaktirajte preko zgoraj navedenih kontaktov.