Nazaj na seznam zadetkov

Dober avtoservis in vulkanizerstvo, Ormož, Štajerska, Blaž Ivanuša s.p.

Vsak lastnih mora odgovorno poskrbeti za svoje vozilo, da je varno na cesti in zanj. Ker pa seveda vsega ne zmoremo sami in nismo vsi primerno usposobljeni, je dobro najti strokovnjaka, ki se vam zdi vreden zaupanja. In eden takih je na Štajerskem, v Ormožu, zagotovo podjetje Avtoservis in vulkanizerstvo Ivanuša, Blaž Ivanuša s.p.

  • Vulkanizerske storitve

  • Avtoservis

Štajerska in Ormož nam zaupata, zaupajte nam vaše vozilo tudi vi. Ni pomembno kaj vozite in koliko je avto star, ko je čas za avtoservis ali menjavo gum pri vulkanizerju, nas poiščite. Povejte nam kaj želite da uredimo, mi pa bomo prisluhnili vam in vozilu ter poskrbeli za kvalitetno izvedeno storitev.

Potrebujete popravilo vozila?

Mogoče bi se radi prepričali, da je z vašim vozilo vse v redu, preden ga odpeljete na tehnični pregled, saj ne bi radi, da se tam kaj zakomplicira in vas zavrnejo? O, še kako dobro vas razumemo.

Ker nam je vaša varnost in dobro opravljeno delo pomembno!

Ste se vozili, nato pa je nekaj počilo oziroma na volanu se je občutek spremenil in vam sedaj vleče vozilo z eno smer? Ste se poigravali z mislijo, da bi zadevo uredili sami? Mogoče to ravno ne bi bilo optimalno. Kaj, ko bi ga na Štajerskem, v Ormožu raje odpeljali v pravo, dobro opremljeno avtomehanično delavnico?

Dober avtoservis in vulkanizerstvo Blaž Ivanuša s.p. vas pričakuje. Pokličite nas za termin in nas obiščite. Pri nas vemo, da je danes prevozno sredstvo nuja, brez katerega težko opravimo vsa opravila v dnevu, zato se potrudimo, da avtoservis ali razna vulkanizerska dela opravimo:

  • hitro,

  • a kvalitetno in

  • zanesljivo.

Vabljeni v naše prostore. Opravimo dober avtoservis ter zamenjavo gume ali jih pokrpamo, če je to potrebno. Priskrbite si svojo TOP ponudbo. Vabljeni.