Nazaj na seznam zadetkov

Dober kmečki turizem Goriška, Kmečki turizem PRI KRČARJU

Ljubitelji dobre hrane, prijaznih ljudi in poštenih cen boste z veseljem obiskali naš kmečki turizem ter se podali na kulinarično potovanje.

Občutite lepoto Krasa in Goriške kar od blizu in obiščite Kmečki turizem PRI KRČARJU. Našli nas boste v Kostanjevici na Krasu, ravno pri meji med Krasom in Goriško.

Dober kmečki turizem vam nudi prostor za zaključene skupine

Tipične kraške in goriške dobrote pripravljamo za zaključene družbe, najavljene skupine oziroma slavja, kot so:

  • poroka,

  • birma,

  • krst,

  • poslovni dogodki.

Dvakrat na leto imamo tudi osmico. Poseben dogodek, značilen za Kras oziroma Goriško, ki je bil včasih namenjen prodaji vina, danes pa predstavlja priložnost za druženje ob dobrem vinu in hrani, med katero prevladujejo suhomesnate kraške dobrote. Pridelamo jih po tradicionalnih receptih in se poslužujemo metod, ki so značilne za naše okolje.

Osmico imamo od 1-10. marca. Vabljeni.

Dober kmečki turizem na Goriškem in Krasu, ki vas popelje na kulinarično potovanje

Si želite poskusiti dobrote s Krasa? Spoznati Goriško regijo preko lokalnih okusov? Potem ste na pravem naslovu.

Dovolite, da razvajamo vaše brbončice na kulinaričnem potovanju, ki se začne s suhimi mesninami, kraškim pršutom, zašinkom, panceto. Ob tem se seveda prileže mladi sir in ker ni narezka brez kruha, pripravimo tudi sveže pečen hrustljavi kruh iz krušne peči.

A to je pri nas samo uvod, v kraške okuse in tradicijo jedi. Nadaljujete s pojedino, ki vključuje domača reberca, prato, klobase. Ob vsem tem nikoli ne zmanjka doma pridelanega vina in za konec kuhani štruklji po receptu Krčarjevih non.

Ste postali lačni? Ne odlašajte z rezervacijo obiska pri nas. Prostora imamo dovolj za zaključene družbe do 100 gostov, prav tako veliko parkirišče.

Če pred vami ni nobene posebne priložnosti, pa se pripeljite na kmečki turizem na osmico ter uživajte v dobri hrani in dobri družbi.