Nazaj na seznam zadetkov

Dober promotor športnih dejavnosti, Urban Žnidaršič s.p.

Slovenija je dežela športa. Radi smo aktivni, radi se gibamo in radi organiziramo športne dogodke. V podjetju Urban Žnidaršič s.p. podpiramo slovenski šport in športnike, zato smo naše podjetje posvetili dobri promociji športnih aktivnosti.

Bi radi promovirali športne dogodke? Mi smo dobra izbira za vas!

Slovenski šport redno spremljamo in ga dobro poznamo. Smo strokovnjaki za vse vrste športov in športnih tekem. Tenis, nogomet, odbojko in druge športe, mi to vse obvladamo!

Najamete nas lahko za promocijo različnih športnih aktivnosti. Z nami se dogovorite, kakšno promocijo bi radi imeli. Mi bomo pripravili vsa potreben material in se z vami posvetovali o samemu poteku promoviranja.

Če organizirate športne tekme, vam lahko tudi na njih dodatno promoviramo različne športne dejavnosti. Ni boljše reklame za šport, kot biti na športnemu dogodku.

Urban Žnidaršič s.p. vam bo pomagal pri organizaciji športnih aktivnosti

Naše bogato znanje o športu nam omogoča, da vam nudimo pomoč pri organizaciji športnih dejavnosti. Pomagamo vam lahko pri organizaciji športnih tekem in aktivnosti.

Naš urnik je po dogovoru. To pomeni, da se našim strankam lahko prilagodimo in smo vam na voljo, kadar nas potrebujete. Vi nas le pokličite in o vsem se bomo dogovorili.

Z našimi strankami redno sodelujemo. Ker je zadovoljstvo naših kupcev, za nas na prvem mestu, se vam popolnoma posvetimo. Naš cilj je, da za vas naredimo idealno promocijo in vam ustrezno promoviramo izbrano športno aktivnost.

Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite dobrega promotorja za različne športne dejavnosti. Veselimo se sodelovanja z nami!