Nazaj na seznam zadetkov

Dobra domača gostilna Ljubljana, Gostilna pod Kostanji

Iščete okusno hrano na območju prestolnice? Gostilna pod Kostanji je prava izbira za dobro domačo gostilno v Ljubljani.

Našli nas boste na naslovu: Tomačevska 9, Ljubljana, v bližini pokopališča Žale.

Smo gostilna z dolgo tradicijo in že vrsto let nas obiskujejo številne stranke iz Ljubljane in celotne Slovenije. Pri nas se boste zagotovo razvajali z jedmi z žara, morsko hrano, testeninami in ostalo ponudbo.

Naši nadarjeni in izkušeni kuharji iz najboljših sestavin za vas pripravijo prava kulinarična doživetja, v katerih uživajo vsi, saj vsakdo najde nekaj po svojem okusu na našem jedilniku.

Znani smo po tem, da smo dobra domača gostilna v Ljubljani. Številni se k nam vračajo, zaradi hitre, prijazne, odlične postrežbe, prijetnega ambienta in ugodnih cen. 

Za vas smo odprti po zgoraj navedenem urniku, a smo vam na voljo tudi izven zastavljenega delovnega časa za razna praznovanja.

Naša dobra domača gostilna v Ljubljani vam nudi prostor za zaključene družbe

Prav posebno ugodno ponudbo pa ima naša restavracija za zaključene družbe. Po predhodni rezervaciji vas pogostimo ob kateri koli priložnosti. Prostora je dovolj, da vsi uživate v dobri hrani, pestrem izboru pijače na koncu pa vse to dobite po žepu prijazni ceni. 

Smo gostilna, v katero prihajajo zaključene družbe iz vse Ljubljane in od drugje prihajajo ob dobri hrani obeležit različne dogodke.

Pri nas lahko organizirate:

  • rojstne dneve,

  • obletnice,

  • poroke in

  • ostale pomembne dogodke.

V dobri domači gostilni Ljubljana ste dobrodošli posamezniki, kot tudi tisti, ki želite organizirati zasebna praznovanja ali poslovna druženja. 

Pokličite nas, kdaj si želite priti, in če imate posebne želje glede hrane, pijače ... Poskrbeli bomo, da bo na dan obiska vse pripravljeno za vašo družbo, ki naše restavracije zlepa ne bo pozabila. Spoznajte naše okuse, odlično postrežbo, urejen in prijeten ambient in ne spreglejte ugodnih cen, s katerimi si lahko praznovanje pri nas privošči prav vsak. 

Vabljeni v dobro domačo Gostilno pod Kostanji v Ljubljani.