Nazaj na seznam zadetkov

Briška hiša

Briška hiša
Hum 54A, 5211 Kojsko
Prikaži številko
Ponedeljek: 12:00–23:00 Torek: 12:00–23:00 Sreda: 12:00–23:00 Četrtek: 12:00–23:00 Petek: 12:00–23:00 Sobota: 12:00–23:00 Nedelja: 12:00–23:00

Dobra gostilna Goriška

ANDLEKS d.o.o. je po vsem Goriškem poznana kot dobra gostilna. Dober glas pa se je razširil tudi po ostalih delih Slovenije. Gostje iz vsepovsod tako k nam prihajajo, da okusijo lokalno kulinariko in popijejo kozarec domačega vina.

Naše cenjene goste pričakujemo vsak dan od 12. do 23. ure, da ugodimo vašim željam in zahtevam. Pri nas se vam v celoti posveti naše osebje, ki je prijazno, spoštljivo, ustrežljivo in strokovno usposobljeno za delo v strežbi. Ker nam je vaše zadovoljstvo na prvem mestu, se vam vedno popolnoma posvetimo.

Po predhodnem naročilu pa vam v naši dobri gostilni nudimo prostor za zaključene družne, kjer boste lahko z vašo izbrano družbo proslavili rojstne dneve, obletnice, poroko, birmo, krst ali ostale pomembne dogodke, ki jih želite deliti. Sprejmemo do 40 gostov.

Gostilna in pizzerija na Goriškem s ponudbo a la carte

Zakaj izbrati našo dobro gostilno in pizzerijo na Goriškem? ANDLEKS d.o.o. je prava izbira, ker:

  • se razvajate v prijetnem ambientu in prijazno okolico,

  • ker vam nudimo široko izbiro hrane po naročilu oziroma a la carte,

  • ker lahko izbirate tudi med bogato ponudbo rujne kapljice,

  • ker vaša denarnica po obisku ne bo prehudo trpela.

Hrano po naročilu v naši dobri gostili in pizzeriji na Goriškem pripravljamo v čisti in urejeni kuhinji, uporabljamo pa le sveže sestavine, znanega porekla. Tako so naše jedi zdrave, brez nepotrebnih aditivov in barvil in vam ne puščajo občutka težkega želodca.

Izbirate lahko med različnimi predjedmi, glavnimi jedmi, mesnimi jedmi, zelenjavnimi krožniki, solatami, sladicami ...

Ne odlašajte z obiskom dobre gostilne in pizzerije na Goriškem in okusite vrhunske jedi po naročilu (a la carte). Z veseljem vam jih bomo pripravili. Vabljeni!